Ringvägen 46, vån 1 av 3

Rymlig och hemtrevlig tvåa utan insyn och närhet till allt.

Till salu Västerhaninge Haninge kommun

En hemtrevlig och perfekt planerad tvårummare med mycket dagsljus och sociala ytor. Stor och praktisk hall med hatthylla och inbyggda garderober. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på generösa sällskapsytor samt plats för soffa och matgrupp eller kontorsdel om så önskas. Nytt och funktionellt kök med plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Stort sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är stambytt med toalett, handfat, badrumsskåp, dusch, handdukstork och tvättmaskin. Bostaden har även en fransk balkong där den mysiga känslan är påtaglig

En hemtrevlig och perfekt planerad tvårummare med mycket dagsljus och sociala ytor. Stor och praktisk hall med hatthylla och inbyggda garderober. Rymligt och lättmöblerat vardagsrum som bjuder på generösa sällskapsytor samt plats för soffa och matgrupp eller kontorsdel om så önskas. Nytt och funktionellt kök med plats för matbord och stolar lämnar inte något övrigt att önska. Stort sovrum med inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är stambytt med toalett, handfat, badrumsskåp, dusch, handdukstork och tvättmaskin. Bostaden har även en fransk balkong där den mysiga känslan är påtaglig. Här erbjuds sol stora delar av dagen.

Brf Stigarna är en välskött och omtyckt förening som äger sin mark (=ej tomträtt) av 381 lägenheter varav ca 88st fortfarande är hyresrätter (=stort framtida dolt kapital). Föreningen har en gedigen renoveringshistorik och underhållsplan (se årsredovisning). Inom föreningen finns förråd, flera tvättstugor samt härliga innergårdar med lekplatser, parkbänkar och grillmöjligheter. Föreningen har delvis installerat bergvärme vilket sänker driftskostnader på sikt.

Endast 5 minuters promenadavstånd till Västerhaninge Centrum som erbjuder närservice som bank, mataffär, flera restauranger, bibliotek och apotek. Över gatan från porten finns Åby centrum med bl.a. livsbutik, fotbolls- och tennisplan. Gott om natur och strövområden finns och flertal idrotts- samt ridanläggningar står till ditt förfogande. Mycket bra kommunikationer erbjuds med bussar strax intill bostaden samt pendeltågstrafik som med kvartstrafik tar dig till Stockholms Central och Nynäshamn.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 1 500 000 kr
25 424 kr/kvm
Pris 1 495 000 kr 25 339 kr/kvm
Boarea 59 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 745 kr
Mäklare Farsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2022
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här