Förrådsvägen 22

Fantastisk etta med underbar uteplats - Hörnläge!

Kommande försäljning Huddinge centralt Huddinge kommun

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge!

Nu har jag nöjet att presentera denna etta som har alla rätt! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i eftertraktade Huddinge Centrum. Direkt när ni kliver in i bostaden så möts man av en välkomnande hall, med gott om förvaring iform av hatthylla, garderob och plats för skoställ. I anslutning till hallen når man bostadens moderna badrum som är utrustat med allt du kan tänkas behöva för extra komfort såsom dubbla duschväggar och kombimaskin för både tvätt och tork. Utöver det samspelar bostaden i harmoniska kulörer och magiskt ljusinsläpp. Lägenheten är kvadratsmart med gott om förvaring iform av flertalet garderober. Bostadens kök är socialt och här finner du maskinell utrustning i form av mikro, kombinerad kyl/ frys, diskmaskin och gott om förvaring i form av över- underskåp samt gott om arbetsyta för den som gillar att laga mat. Köket är i öppenplanlösning mot vardagsrummet och bostadens allrum

Välkommen hem till hjärtat av Huddinge!

Nu har jag nöjet att presentera denna etta som har alla rätt! Här bor du i en ljus, mysig och ypperligt välplanerad etta i eftertraktade Huddinge Centrum. Direkt när ni kliver in i bostaden så möts man av en välkomnande hall, med gott om förvaring iform av hatthylla, garderob och plats för skoställ. I anslutning till hallen når man bostadens moderna badrum som är utrustat med allt du kan tänkas behöva för extra komfort såsom dubbla duschväggar och kombimaskin för både tvätt och tork. Utöver det samspelar bostaden i harmoniska kulörer och magiskt ljusinsläpp. Lägenheten är kvadratsmart med gott om förvaring iform av flertalet garderober. Bostadens kök är socialt och här finner du maskinell utrustning i form av mikro, kombinerad kyl/ frys, diskmaskin och gott om förvaring i form av över- underskåp samt gott om arbetsyta för den som gillar att laga mat. Köket är i öppenplanlösning mot vardagsrummet och bostadens allrum. I detta rum finner ni också bostadens hjärta, den magiska uteplatsen! Där kan man inte annat än bjuda över nära och kära, för det är en plats för umgänge. Utöver allt detta har bostaden också nästan ingen insyn i bostaden. Här kan du vara hemma i din egna oas i lugn och ro med grönskande innergård som utsikt under sommaren.

Som boende i Brf Moroten i Sjödalen bor du centralt i Huddinge i en stabil och välskött förening som äger marken, detta känns redan när du kliver in genom porten, breda trappor för lätthet att bära upp saker och modernt renoverat då huset är byggt 2017. Här har alla medlemmar säkerhetsdörr och bostadsrättstillägg som ingår i avgiften, detta resulterar ofta i billigare försäkringskostnad för dig som boende! Utöver förvaringen som bostaden erbjuder så har du här som medlem också praktiskt och bekvämt tillgång till eget stort förråd några trappor upp i samma hus.

På Förrådsvägen 22 så bor du i ett stadsnära och trivsamt område med närhet till allt du kan tänkas behöva.
Runt hörnet av fastigheten finner ni flertalet butiker och restauranger. Ett stenkast från alla kommunikationer ni kan tänka er behöva såsom pendeltåg och bussar. Samt för den som tränar har ni SATS 5min från porten.

Ett perfekt första boende som måste upplevas i person!
Missa inte chansen, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Erika Eriksson 0708-990156 för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 28 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 298 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Energideklaration Förrådsvägen
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här