Hagalundsgatan 12

Föreningens kanske mest påkostade och renoverade 3:a!

Kommande försäljning Hagalund Solna kommun

Välkommen till denna exklusivt renoverade 3:a med ett centralt läge nära till Solna C och Mall of Scandinavia samt utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Bostaden är nyligen renoverad med genomgående diskreta samt stilrena ytskikt. Samtliga ytor utnyttjas optimalt och erbjuder flera goda inredningsalternativ. Lägenheten disponeras med två rymliga sovrum, sällskapsvänligt vardagsrum samt ett kök med plats vid fönster för flera personer. Köket är renoverat och välutrustat och gör matlagning till ett sant nöje. Bostaden har utmärkt förvaring i flertalet garderober. Badrummet och gästtoaletten är stambytt och håller hög standard

Välkommen till denna exklusivt renoverade 3:a med ett centralt läge nära till Solna C och Mall of Scandinavia samt utmärkta kommunikationsmöjligheter (t-bana, buss, pendeltåg och tvärbana). Bostaden är nyligen renoverad med genomgående diskreta samt stilrena ytskikt. Samtliga ytor utnyttjas optimalt och erbjuder flera goda inredningsalternativ. Lägenheten disponeras med två rymliga sovrum, sällskapsvänligt vardagsrum samt ett kök med plats vid fönster för flera personer. Köket är renoverat och välutrustat och gör matlagning till ett sant nöje. Bostaden har utmärkt förvaring i flertalet garderober. Badrummet och gästtoaletten är stambytt och håller hög standard. Till boendet hör en inglasad balkong i soligt läge som vetter över trivsamma omgivningar.

Brf Hagalunden är en av Solnas allra största föreningar med 449 st lägenheter där bl.a. bredband ingår i avgiften. Stor innergård med fina planteringar som föreningen aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. Här finns det även tillgång till garage för 600 :-/mån med biltvätt. Föreningens tvättstuga når ni smidigt vid entrén!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med en ny tunnelbanestation precis intill området. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 79 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 530 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Sara Hultman

08-470 33 50 sara.hultman@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration 18,20,22,24
Energideklaration 8,10,12,14
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här