Cedergrensvägen 16

Till salu Midsommarkransen - Telefonplan Stockholm kommun

Juridisk person accepteras!
Både privatpersoner och företag kan köpa en lägenhet i ApartHotel Telefonplan.
Ljust rum med stort fönster,köksdel, matplats, kyl med frysfack, micro och vattenkokare. Platsbyggd skrivbordsdel och garderob samt sovdel med 160 cm bred säng. Stort helkaklat badrum med badkar. Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design. Som ett eget hotellrum där du även kan hyra ut fritt via hotelloperatören i huset när du själv inte är incheckad.

Din privata sfär är en del av en fullt fungerade hotellverksamhet, vilket betyder att du när som helst kan åtnjuta bekvämligheten och servicen som ett hotell erbjuder. Det finns möjlighet att hyra ett förråd i källaren. I fastigheterna finns gemensamma utrymmen så som bokningsbar tvättstuga, working spaces, en restaurang, ett second living room och ett gym med bastu

Juridisk person accepteras!
Både privatpersoner och företag kan köpa en lägenhet i ApartHotel Telefonplan.
Ljust rum med stort fönster,köksdel, matplats, kyl med frysfack, micro och vattenkokare. Platsbyggd skrivbordsdel och garderob samt sovdel med 160 cm bred säng. Stort helkaklat badrum med badkar. Lägenheten präglas av en stilren skandinavisk design. Som ett eget hotellrum där du även kan hyra ut fritt via hotelloperatören i huset när du själv inte är incheckad.

Din privata sfär är en del av en fullt fungerade hotellverksamhet, vilket betyder att du när som helst kan åtnjuta bekvämligheten och servicen som ett hotell erbjuder. Det finns möjlighet att hyra ett förråd i källaren. I fastigheterna finns gemensamma utrymmen så som bokningsbar tvättstuga, working spaces, en restaurang, ett second living room och ett gym med bastu.

Rummet kan nyttjas till eget boende och bokas via hotelloperatörens hemsida. Vid längre vistelse under en sammanhängande period vänder man sig till styrelsens ordförande för godkännande. Styrelsen beviljar vistelser om maximalt 90 dagars sammanhängande period och detta kan förlängas maximalt en gång med 60 dagar. Upp till som mest 150 dagar/år.

Telefonplan och Midsommarkransen har utvecklats från närförorter med industrier till en levande stadsdel som idag erbjuder allt du behöver inom service, kultur, mat, nöje och härliga grönområden. Här samlas många kreativa verksamheter inom bland annat formgivning, industri- och produktdesign. Många företag har flyttat hit eftersom de uppskattar känslan i de gamla industrikvarteren och den så kallade "Telefonplansandan".

Till Hornstull på Södermalm cyklar du på endast åtta minuter eller promenerar på 25 minuter. Bara en station till Liljeholmens galleria med över 90 butiker. På en kort promenad om endast 15 minuter når man även Årstabergs pendeltågsstation. Precis invid detta gamla och mysiga bostadsområde ligger expansiva fabrikskvarter. Under soliga dagar ger närbelägna Svandammsparken besökarna ett utmärkt tillfälle att koppla av på en filt eller andra trevliga sammankomster med umgänge och grillning. I området finner du smultronställen som bl.a. Krubb, Restaurang Landet, Bonne Femme stenugnsbageri, AB café, Scandwich, LULU's och Svenska Sushiköket och Svenska Hamburgerköket. På nära avstånd finns också Västberga handel med stora Coop Forum, Rusta, Jysk, apotek och Systembolaget. Även ICA supermarket ligger på promenadavstånd med en stor, fräsch och välsorterad matbutik. På närbelägna skvallertorget finner du trevliga uteserveringar hos Bistro Tegelbruket och här ligger även den kända lampbutiken Svenska Armaturer som är värt ett besök.

Från Aparthotellet har du nära till flera smultronställen som grönskande Svandammsparken och sjön Trekanten. Sommartid är Svandammsparken en oas med plats för picknick och kulturaktiviteter. Sist men inte minst återfinns även vackra Vinterviken i närområdet med härliga gräsytor, klippbad, vackra promenadstråk och båthamn invid Mälarens strand. Vid Vinterviken ligger även ett trädgårdscafé och Markus Aujalays restaurang Winterviken.

För den aktive finns ett välutrustat gym bekvämt beläget i ApartHotel. Närområdet erbjuder också flertalet träningsanläggningar och förutom SATS, Telefonplans CrossFit, Mitt Gym och Puls & Träning finns även en Yogaliv och Klättercentret.

Det finns gott om matbutiker i närheten samt service som apotek, bibliotek och systembolag. Kommunikationerna är optimala och på mindre än 10 minuters promenad når du Telefonplans-, Midsommarkransens- och Aspuddens tunnelbanestationer. På vägen in till Hornstulls gedigna utbud av nöjen och shopping passerar ni Liljeholmen med dess galleria och badbrygga vid kajen

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 250 000 kr 78 125 kr/kvm
Boarea 16 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 817 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Årsredovisning 2020
Stadgar

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här