Tackjärnsvägen 12

Ett av Brommas absolut bästa lägen vid vattnet!

Kommande försäljning Bromma - Johannesfred Stockholm kommun

Söker ni närheten till vatten i kombination med en fantastisk utsikt är detta bostaden för er! Belägen på våning 6 på attraktiva Tackjärnsvägen hittar ni den här trivsamma 4:an. De mysiga omgivningarna gör att det här boendet har det där lilla extra som måste upplevas på plats! Naturen kring lägenheten är storslagen med båtplatser, badbrygga och promenadstråk längs Ulvsundasjön. Det finns en helt underbar balkong som är inglasad, där ni kan njuta av en magisk sjöutsikt! Tack vare sydvästläget skiner solens strålar från lunch till kväll på balkongen. Mycket snyggt och stilrent renoverat kök (2017) som är utrustat med många bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, inbyggd mikro, varmluftsugn, samt induktionshäll. Naturlig del för matplats för ca 6-8 personer. Det finns tre rymliga sovrum med mycket förvaringsmöjligheter i flera garderober samt plats för större säng, skrivbord eller annat som önskas. Vardagsrummet ligger lugnt beläget på gaveln med fint ljusinsläpp från flera fönster i tre väderstreck

Söker ni närheten till vatten i kombination med en fantastisk utsikt är detta bostaden för er! Belägen på våning 6 på attraktiva Tackjärnsvägen hittar ni den här trivsamma 4:an. De mysiga omgivningarna gör att det här boendet har det där lilla extra som måste upplevas på plats! Naturen kring lägenheten är storslagen med båtplatser, badbrygga och promenadstråk längs Ulvsundasjön. Det finns en helt underbar balkong som är inglasad, där ni kan njuta av en magisk sjöutsikt! Tack vare sydvästläget skiner solens strålar från lunch till kväll på balkongen. Mycket snyggt och stilrent renoverat kök (2017) som är utrustat med många bekvämligheter såsom integrerad diskmaskin, fullstor kyl och frys, inbyggd mikro, varmluftsugn, samt induktionshäll. Naturlig del för matplats för ca 6-8 personer. Det finns tre rymliga sovrum med mycket förvaringsmöjligheter i flera garderober samt plats för större säng, skrivbord eller annat som önskas. Vardagsrummet ligger lugnt beläget på gaveln med fint ljusinsläpp från flera fönster i tre väderstreck. Det finns ett stort badrum som renoverades 2018/2019 med bl.a. badkar, golvvärme samt tvättmaskin. I hallen finns även en mindre gäst-WC. Genomgående fint ljus golv. Välkomnande och rymlig hall med ytterligare garderobsförvaring. Här erbjuds allt som kan tänkas önskas så jag lovar er att ni inte vill missa denna bostad!

Här bor ni i en mycket stabil förening med bra ekonomi och låga avgifter! I månadsavgiften ingår både kabel-TV och 1000 Mbit bredband. Tvättstuga och förråd ligger på entréplan. Medlemmarna ges möjlighet att hyra en samlingslokal med kök, bastu samt uteplats med grill för olika tillställningar. Det finns 136 parkeringsplatser. Strax utanför fastigheten finns gräsytor med fruktträd, blommor och lekplats med gungor och rutschkana.

Johannesfred är ett eftertraktat område men måste ändå ses som ett dolt smultronställe med sitt fantastiska läge vid Ulvsundasjön och Ulvsunda slott, där ni kan njuta av långa promenader invid vattenbrynet. Naturen kring bostaden är storslagen med båtklubbar, strandpromenad samt sol- och badbrygga. Under vinterhalvåret kan det vara möjligt att åka både skidskor och skidor på sjön samt pimpla för den fiskeintresserade. Området är lugnt utan någon genomfartstrafik och passar perfekt för barnfamiljen. Det finns lekplatser, två förskolor samt en F-3 skola. Även närhet till andra skolor runt om i Bromma. Ett stenkast bort finns även Padel Royale med flera padelbanor.

Utmärkta kommunikationsmöjligheter med hjälp av tvärbanan (hållplats Johannesfred) som man promenerar till på ca 4 min. En station bort ligger Alvik och ni kan åka vidare till Liljeholmen, Gullmarsplan och Sickla. Åt andra hållet med tvärbanan nås Bromma Blocks och Bromma flygplats, Sundbyberg, Solna samt Mall of Scandinavia. Det finns även bussar från området mot Brommaplan, Arlanda, Mörby station m.fl.

Behagligt avstånd till Bromma Blocks som erbjuder många butiker samt Stora Coop, Ica Maxi och SATS. För den golfintresserade finns Bromma Golf i närområdet med en 9-hålsbana, drivingrange samt restaurang och man kan även med ca 15 minuters bilkörning komma ut på Ekerö för fina naturområden, där ett besök på idylliska Äppelfabriken är ett måste!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 93 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
4 450 kr
Mäklare Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar Brf Rostugnen, 2022
Energideklaration Tackjärnsvägen 11-18
Årsredovisning Brf Rostugnen, 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här