Bjulevägen 22, 1 tr

Välrenoverad 2:a i grönskande läge

Såld 2022-05-22 Enskede - Stureby Stockholm kommun

Välkommen till denna fina 2:a belägen på lugn återvändsgata mitt i Sturebys härliga villakvarter. Här bor ni i lugnt och grönskande läge i charmigt renoverad lägenhet. Mycket välplanerad planlösning med modernt kök med matplats och ett stort vardagsrum med burspråk och utgång till balkong. Därtill finns ett stort sovrum med gott om förvaring, separat klädkammare samt ett stambytt och toppfräscht badrum. Från lägenhetens samtliga rum erbjuds härlig utblick över grönska och minimalt med insyn. Föreningen är stabil med en välrenoverad fastighet och de äger marken. De har fyra stycken kvarvarande hyresrätter och har som mål att på sikt kunna sänka avgifterna.

Välkommen till denna fina 2:a belägen på lugn återvändsgata mitt i Sturebys härliga villakvarter. Här bor ni i lugnt och grönskande läge i charmigt renoverad lägenhet. Mycket välplanerad planlösning med modernt kök med matplats och ett stort vardagsrum med burspråk och utgång till balkong. Därtill finns ett stort sovrum med gott om förvaring, separat klädkammare samt ett stambytt och toppfräscht badrum. Från lägenhetens samtliga rum erbjuds härlig utblick över grönska och minimalt med insyn. Föreningen är stabil med en välrenoverad fastighet och de äger marken. De har fyra stycken kvarvarande hyresrätter och har som mål att på sikt kunna sänka avgifterna. Här ingår internet, 1000 Mbit i avgiften, likaså grundutbud Tv. Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren och ett stort på vinden.

Bjulevägen är en lugn och mysig gata med magnoliaträd som blommar på våren och runt husknuten nås litet lokalcentrum med bageri, konsumbutik och sushi m.m. Inom promenadavstånd finns även välutrustade utegym, café och det nyöppnade Deli by Matboden där man kan införskaffa fredagsmyset, avnjuta en trerätters eller slinka in på ett glas vin. Här bor man dessutom med ett av Sturebys bästa och lummigaste lägen med charmig småstadskänsla. I direkt närhet finner ni goda kommunikationer bl.a. med buss 163 som trafikerar Fruängen och Kärrtorp via Älvsjö samt buss 144 som trafikerar Älvsjö-Gullmarsplan med mycket täta avgångar. På promenadavstånd finns även Stureby tunnelbana, vilken tar cirka 15 minuter in till City. Ett utmärkt läge för dig som uppskattar grönskan och lugnet men vill ha närheten till city, varmt välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 2 300 000 kr
Pris / kvm 41 071 kr
Boarea 56 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
4 514 kr
Notar Älvsjö

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här