Borrvägen 20

Gavellägenhet - Stambytt badrum - Nära T-bana

Kommande försäljning Hökmossen - Telefonplan Stockholm kommun

Välkommen till Borrvägen 20 här finner ni denna härliga 3:a med gavelläge. Bostaden präglas av ett mycket gott ljusflöde tack vare gavelläget vilket innebär fönster i tre väderstreck. Med bara en kort promenad till det mesta i Telefonplan. Goda förvaringsmöjligheter samt stort vardagsrum där det finns utrymme för både matplats och sällskapsdel. Stilrent modernt kök med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, ugn, häll, fläkt, kyl/frys i rostfritt utförande samt massor med köksförvaring och arbetsyta. Helkaklat och stambytt badrum med dusch. Badrummet har plats för badkar

Välkommen till Borrvägen 20 här finner ni denna härliga 3:a med gavelläge. Bostaden präglas av ett mycket gott ljusflöde tack vare gavelläget vilket innebär fönster i tre väderstreck. Med bara en kort promenad till det mesta i Telefonplan. Goda förvaringsmöjligheter samt stort vardagsrum där det finns utrymme för både matplats och sällskapsdel. Stilrent modernt kök med fullmaskinpark som integrerad diskmaskin, ugn, häll, fläkt, kyl/frys i rostfritt utförande samt massor med köksförvaring och arbetsyta. Helkaklat och stambytt badrum med dusch. Badrummet har plats för badkar. Lägenheten får bra ljusinsläpp tack vare god funktionell planlösning med rymd och generösa fönsterpartier mot härlig grönska. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring i form av platsbyggda garderober. Mindre sovrum som kan användas som kontor eller perfekt som barnrum. rymlig hall med stor klädkammare och gott om plats för avhängningsyta.

Riksbyggen Brf Stockholmshus 7 är en stor och stabil förening med mycket låg belåning (endast 2 061kr/kvm bostads- och lokalarea). föreningen har 106 lägenheter och 13 lokaler. Som boende har du tillgång till en övernattningslägenhet, hobbyverkstad, cykel/barnvagnsrum, motorcykelgarage, flera tvättstugor, matförråd och förråd. Föreningens bostadshus har genomgått många stora och kostsamma renoveringar så som stambyte, fönsterrenovering, tak- och fasadrenovering m.m. Bostaden är i föreningens dokument två rum och kök men har efter renovering gjorts om i planlösning och disponeras nu som en trea.

Från lägenheten nås med en kort promenad populära Telefonplan med bland annat SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp, ICA supermarket och röd tunnelbanelinje som når Slussen på ca 10 minuter. Runt husknuten går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. Ca 600 meter bort ligger stora Coop Västberga med Systembolaget och även ICA Supermarket finns nära bostaden. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. På promenadavstånd finns även Midsommarkransen med sina populära restauranger och caféer. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 53,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 344 kr
Mäklare Hägersten

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Årsredovisning 2021
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här