Oxelgatan 19

Stilfull, modern och genomtänkt!

Till salu Ekhagen Jönköping kommun

Vi hälsar er varmt välkomna till Ekhagen och Oxelgatan 19. Här har man lagt ner mycket tid och kärlek för att skapa ett hem där man kan trivas och må bra. Stilfulla kvadratmeter minst sagt!

Det vitlaserade trägolvet sätter ribban högt. Golvet hittar vi i bostadens alla rum och skapar en fin helhet. För visst är golvet viktigt, det sätter hela grunden och lyfter bostaden. Även alla väggar har fått nya ytskikt år 2022 och här har man valt klassiska och tidlösa färger som håller över tid. Bostaden presenterar också ett helt nytt kök från år 2022 i en beige kulör som både är fint för ögat och välplanerat.

Vi hälsar er varmt välkomna till Ekhagen och Oxelgatan 19. Här har man lagt ner mycket tid och kärlek för att skapa ett hem där man kan trivas och må bra. Stilfulla kvadratmeter minst sagt!

Det vitlaserade trägolvet sätter ribban högt. Golvet hittar vi i bostadens alla rum och skapar en fin helhet. För visst är golvet viktigt, det sätter hela grunden och lyfter bostaden. Även alla väggar har fått nya ytskikt år 2022 och här har man valt klassiska och tidlösa färger som håller över tid. Bostaden presenterar också ett helt nytt kök från år 2022 i en beige kulör som både är fint för ögat och välplanerat. Vidare finns utgång till en balkong som ligger mot föreningen välskötta innergård.

Vardagsrummet är i bra storlek med fönsterpartier ut mot naturreservatet Bondberget och viss utsikt över Vättern. Här kan man följa trädens olika skiftningar beroende på säsong. Badrummet fick också ett rejält lyft år 2022 med bl.a. nytt klinkers, tvättmaskin och torktumlare. Sammanfattningsvis en varm och ombonad bostad där alla val är noga utvalda - riktigt läckert.

Välskött bostadsrättsförening med bilvårdstvätt, garage, parkeringsplatser, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och trevlig innergård med både lusthus, planteringar och lekplats. Njut av den fantastiska naturen på vackra Ekhagen, endast ett stenkast från Jönköpings city. Naturreservatet Bondberget har många trevliga motionsspår för den hurtige. Promenadavstånd till busskommunikation, förskola, skola, mataffär, pizzeria, konditori och Asecs.

Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Aktuellt bud 2 145 000 kr
26 159 kr/kvm
Pris 2 050 000 kr 25 000 kr/kvm
Boarea 82 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 659 kr
Notar Jönköping

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Årsredovisning
Stadgar
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här