Hjälmvägen 13

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska bostad på Hjälmvägen 13!

Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i absoluta toppklass med 2,6 m i takhöjd. Här bor ni i en modern 3:a med genomgående stilrena materialval och perfekt planering. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap och utgång till balkongen. Balkongen är i perfekt solläge med utsikt över området. Topprustad badrum som utgör en ljus och fräsch känsla samt tvätt del erbjuds i badrummet. 2 rymliga sovrum varav en större

Välkomna till denna fantastiska bostad på Hjälmvägen 13!

Nu har du möjlighet att förvärva en bostad i absoluta toppklass med 2,6 m i takhöjd. Här bor ni i en modern 3:a med genomgående stilrena materialval och perfekt planering. Lägenheten erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymligt vardagsrum med plats för stora sällskap och utgång till balkongen. Balkongen är i perfekt solläge med utsikt över området. Topprustad badrum som utgör en ljus och fräsch känsla samt tvätt del erbjuds i badrummet. 2 rymliga sovrum varav en större. I hallen har man goda förvaringsmöjligheter och en rymlig klädkammare.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Åker man kommunalt är Sätra eller Fruängen närmaste tunnelbana. Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Missa inte denna!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 78 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
5 203 kr
Mäklare Huddinge

Extra kontaktperson

Emmely Can

08-746 07 00 emmely.can@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 20-21
Årsredovisning 21-22

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här