Råstensgatan 13

Unik chans! Optimal 2:a belägen högst upp i huset med hiss och öppen spis!

Till salu Centrala Sundbyberg Sundbyberg kommun

- Öppen planlösning!
- Högst upp i huset!
- Öppen spis!
- Stabil förening med hiss, förråd och gemensam takterrass!
- Bästa adressen i centrala Sundbyberg!

Äntligen har den där perfekta tvårummaren kommit ut till försäljning med "alla rätt"! Stora fönsterpartier låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och en luftig atmosfär. Köket är fräscht och tidlöst med vita skåpluckor och gott om maskinell utrustning. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Vardagsrummet ger utrymme för stor soffa, soffbord och tv-bänk. Den öppen spisen värmer rummet de kallare årstiderna och sätter extra guldkant på tillvaron! Sovrummet är stort till ytan och utrymme finns för garderobsvägg och bred säng. Badrummet är helkaklat och fräscht, här är det dessutom framdraget för tvättmaskin. Utanför badrummet och sovrummet finns en praktiskt innehall som förslagsvis kan disponeras som kontor eller varför inte platsbyggda snygga garderober.

- Öppen planlösning!
- Högst upp i huset!
- Öppen spis!
- Stabil förening med hiss, förråd och gemensam takterrass!
- Bästa adressen i centrala Sundbyberg!

Äntligen har den där perfekta tvårummaren kommit ut till försäljning med "alla rätt"! Stora fönsterpartier låter ljuset flöda in och förstärker känslan av rymd och en luftig atmosfär. Köket är fräscht och tidlöst med vita skåpluckor och gott om maskinell utrustning. Delvis öppen planlösning mot vardagsrum ger gott om plats för familj och vänner att umgås. Vardagsrummet ger utrymme för stor soffa, soffbord och tv-bänk. Den öppen spisen värmer rummet de kallare årstiderna och sätter extra guldkant på tillvaron! Sovrummet är stort till ytan och utrymme finns för garderobsvägg och bred säng. Badrummet är helkaklat och fräscht, här är det dessutom framdraget för tvättmaskin. Utanför badrummet och sovrummet finns en praktiskt innehall som förslagsvis kan disponeras som kontor eller varför inte platsbyggda snygga garderober. I anslutning till utrymmet erbjuds också en stor klädkammare. Förutom goda förvaringsmöjligheter i garderober och klädkammare finns två separata förråd, ett vindsförråd och ett källarförråd. Bostaden har ljusa väggar samt genomgående fint parkettgolv. Från vardagsrummet nås en fantastisk balkong med himlen som närmsta granne. Här kan ni avnjuta solen under större delen av dagen och blicka ner mot Sundbyberg centrum. För den som också vill åt kvällssolen och vackra solnedgångar är det bara att promenera upp till föreningens takterrass i västerläge!

Brf Polstjärnan är en stabil förening med bra gemensamhetsutrymmen som tvättstuga, cykel förråd, föreningslokal och gemensam takterrass med grillmöjligheter. Hiss finns i huset!

Råstensgatan är en lugn gata som ligger i närheten till Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg ligger på några meters avstånd. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter. I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Tulegatan ligger en minuts promenad från bostaden. Här finns också gott om restauranger, cafeér och gym som exempelvis Sats och Puls & Träning.

Varmt Välkommen på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 695 000 kr 61 583 kr/kvm
Boarea 60 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 901 kr
Visningar

söndag 23 januari 13:20 - 14:00

Boka

måndag 24 januari 17:45 - 18:15

Boka
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Maja Ershammar

08-522 480 80 maja.ershammar@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 23 januari 13:20 - 14:00

Boka

måndag 24 januari 17:45 - 18:15

Boka

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här