Dagsverksvägen 159

Mycket välhållen Spångavilla med garage och endast en ägare

Besiktigad

Såld 2022-01-24 Spånga - Sundby Stockholm kommun

Varmt välkomna till denna mycket välhållna trävilla uppförd 2001. Huset har genomgående fina materialval och har underhållits med mycket varsam hand av ägarna. Huset har ett trivsam yttre där ni möts av en stenlagd uppfart med plats för flera bilar framför ett garage med extraförvaring på vinden. Garaget är uppvärmt med huset uppvärmningssystem och hit är 3-fas 400V indraget som möjliggör laddning av elbilar. Generös hall med goda avhängningsmöjligheter från hallen når ni det exklusiva köket byggt med gedigna trästommar från Kungsäter och arbetsytor i sten. Högklassiga vitvaror från Siemens, Electrolux och Miele som inkluderar glaskeramikhäll, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och inbyggd micro. Invid köket finner ni den välutrustade tvättstugan med egen ingång.

Varmt välkomna till denna mycket välhållna trävilla uppförd 2001. Huset har genomgående fina materialval och har underhållits med mycket varsam hand av ägarna. Huset har ett trivsam yttre där ni möts av en stenlagd uppfart med plats för flera bilar framför ett garage med extraförvaring på vinden. Garaget är uppvärmt med huset uppvärmningssystem och hit är 3-fas 400V indraget som möjliggör laddning av elbilar. Generös hall med goda avhängningsmöjligheter från hallen når ni det exklusiva köket byggt med gedigna trästommar från Kungsäter och arbetsytor i sten. Högklassiga vitvaror från Siemens, Electrolux och Miele som inkluderar glaskeramikhäll, kyl/frys, diskmaskin, inbyggd varmluftsugn och inbyggd micro. Invid köket finner ni den välutrustade tvättstugan med egen ingång. Vardagsrummet har en generös golvyta samt stora glasdörrar ut mot trädgården som ligger mot söder. Fräscht badrum med vattenburen golvvärme, badkar, wc och handfat. På entréplanet finner ni ett stort nedre sovrum med plats för dubbelsäng, arbetsrum och ytterligare ett rum som idag används som walk in closet. Via en gedigen trappa når ni det trivsamma övre planet och ett allrum med fina ljusinsläpp mot söder. Det övre planet har två större sovrum som bägge på ett enkelt sätt kan delas av för att skapa 3-4 sovrum på det övre planet. Badrum byggt med kupa vilket ger fina innerutrymmen. Badrummet är utrustat med golvvärme, duschhörna, wc och handfat samt har fina ljusinsläpp. Innerdörrarna är i gediget från Kungsäter.

I området finner ni flera lekparker och en konstgräsfotbollsplan finns i närområdet. Lagom cykelavstånd till närliggande Sundbyskolan samt flertalet förskolor. Ner mot Spångavägen finner ni utmärkta busskommunikationer mot Spånga Torg med sina trivsamma småbutiker inklusive Dennis kött, Åsas fisk och Spånga konditori med årets bagare 2014 Gabriel Di Grado. Här finns välsorterad ICA, Coop, restauranger och frisör. I Spånga finns flera fina idrottsplatser inklusive nyrenoverad simhall och Spånga IP med konstgräsplaner, ishall, löparbanor, utegym och idrottshall. På Solhemssidan av Spånga finner ni flera skolor inklusive Spånga gymnasium.

Från Spånga Torg kan ni ta pendeln till Odenplan på 10 min och T-Centralen på 13 min. Härifrån går också bussar till Alvik och på vardagar till Danderyd, via Rissne, Hallonbergen med anknytning till Blå tunnelbanelinje. Åt andra hållet når ni Brommaplan med buss och tunnelbanans gröna linje.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 8 700 000 kr
Pris / kvm 52 096 kr
Boarea 167 kvm
Antal rum 7 rum
Tomt 607 kvm
Notar Bromma

Extra kontaktperson

Emelie Schmidt

0708-67 70 17 emelie.schmidt@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här