Galonvägen 6

Superfin 1:a högst upp i huset!

Såld 2022-01-25 Bromma - Riksby Stockholm kommun

Sällan till salu och låg avgift om endast 782kr/månad! Nu kan jag äntligen presentera denna välplanerade 1:a på mysiga Galonvägen. Helt perfekt bostad som första boende eller övernattningslägenhet. Lägenheten ligger högst upp i huset vilket maximerar ljusinsläppet till bostaden. Rymligt allrum med högt i tak, garderob och med en smart möblering finns det plats till både bäddsoffa/säng, matbord och byrå för extra klädförvaring. Kokvrå med induktionsplatta och skåp som rymmer mikro och kyl med frysfack. Även en extra frys finns i garderoben som kan lämnas kvar till köpare om så önskas. Optimalt planerat och renoverat badrum med dusch.

Sällan till salu och låg avgift om endast 782kr/månad! Nu kan jag äntligen presentera denna välplanerade 1:a på mysiga Galonvägen. Helt perfekt bostad som första boende eller övernattningslägenhet. Lägenheten ligger högst upp i huset vilket maximerar ljusinsläppet till bostaden. Rymligt allrum med högt i tak, garderob och med en smart möblering finns det plats till både bäddsoffa/säng, matbord och byrå för extra klädförvaring. Kokvrå med induktionsplatta och skåp som rymmer mikro och kyl med frysfack. Även en extra frys finns i garderoben som kan lämnas kvar till köpare om så önskas. Optimalt planerat och renoverat badrum med dusch. Tillgång till källarförråd och även ett stort förvaringsutrymme ovanför hallen i lägenheten. Här är det bara att flytta in och trivas direkt!

Föreningen Norrby är en av Brommas bästa och äldsta föreningar med 287 lägenheter. Mycket god ekonomi och låga avgifter där både tv & bredband ingår. Porttelefon med nyckelbricka till alla portar för högsta säkerhet. Gym, bastu och föreningslokal att hyra finns i föreningen. Låg belåning med endast 1937kr/kvm!

Här bor du helt optimalt mitt i Bromma med närhet till både kommunikationer, närservice och natur. Lägenheten är belägen bara några minuters promenad till Abrahamsberg alternativt Brommaplan med gröna linjens tunnelbana som tar dig in till T-centralen på 16 minuter. Vid Brommaplan finns ett bra utbud av butiker, restauranger, systembolag bankkontor, frisör, gym m.m. Från busstorget avgår många bussar ut mot Solna, Sundbyberg, Spånga, Mörby C och Mälaröarna. Även flygbussen till Arlanda och Bromma Stockholm Aiport går från Brommaplan. Fem minuter med bil från lägenheten ligger Bromma Blocks med ett 80-tal butiker och restauranger. Kring den natursköna Lillsjön kan ni ta en fin löprunda och här finns också ett bra utegym. SALK erbjuder grustennisbanor och padelbana en liten bit ifrån huset.

Hjärtligt välkomna på visning önskar Linn Holmer!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 1 550 000 kr
Pris / kvm 103 333 kr
Boarea 15 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
782 kr
Notar Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här