Storgatan 72A

Optimalt planerad med en fantastisk balkong! Möjlig 2:a.

Till salu Huvudsta Solna kommun

Välkommen in, stäng säkerhetsdörren bakom er och lugnet infinner sig i denna insynsfria och väl ljudisolerade bostad. Den halv-öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inger en luftig känsla med mycket rymd. I köket kan ni briljera med era matkunskaper medan vännerna står och minglar i de öppna sociala ytorna. På sommarhalvåret och långt in på hösten kan Ni njuta av kvällssolen på den inglasade balkongen, som drygar ut årstiderna. Stora fönsterpartier i alla rum i kombination med vita väggar gör att ljuset får fritt spelrum. Badrummet är fräscht och rymligt. Här är det förberett för tvättmaskin och badrummet är även utrustat med golvvärme.

Välkommen in, stäng säkerhetsdörren bakom er och lugnet infinner sig i denna insynsfria och väl ljudisolerade bostad. Den halv-öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inger en luftig känsla med mycket rymd. I köket kan ni briljera med era matkunskaper medan vännerna står och minglar i de öppna sociala ytorna. På sommarhalvåret och långt in på hösten kan Ni njuta av kvällssolen på den inglasade balkongen, som drygar ut årstiderna. Stora fönsterpartier i alla rum i kombination med vita väggar gör att ljuset får fritt spelrum. Badrummet är fräscht och rymligt. Här är det förberett för tvättmaskin och badrummet är även utrustat med golvvärme. En fantastisk lägenhet som Ni garanterat kommer att trivas i!

Här bor ni i den perfekta kombinationen av närhet till butiker, restauranger och annan övrig service i Huvudsta Centrum och samtidigt finns fina och gröna promenadstråk längs Ulvsundasjön. Mycket goda kommunikationer strax utanför dörren där t-banan tar er in till city. Det är endast 8 minuter till T-centralen och 4 minuter till Fridhemsplan.

Shoppingsintresserade når även Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Hjärtligt välkommen till Er nya bostad!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 350 000 kr 51 087 kr/kvm
Boarea 46 kvm
Antal rum 1,5 rum
Avgift 2 626 kr
Visningar

söndag 23 januari 12:20 - 13:00

Öppen visning - Föranmäl er för mer info!

Boka

måndag 24 januari 17:30 - 18:00

Öppen kvällsvisning - Föranmäl er för mer info!

Boka
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 23 januari 12:20 - 13:00

Öppen visning - Föranmäl er för mer info!

Boka

måndag 24 januari 17:30 - 18:00

Öppen kvällsvisning - Föranmäl er för mer info!

Boka

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här