Hagalundsgatan 44

Väldisponerad och fin 3:a med ett centralt läge och välskött förening!

Till salu Hagalund Solna kommun

I populär HSB förening nära Solna C och tunnelbana finner Ni denna väldisponerade och fina 3:a. Bostaden är belägen på vån 3 och skänker en vidsträckt utsikt över grönskande och trivsamma omgivningar. Vältilltagen inglasad balkong i soligt läge och ingen insyn. Köket är rymligt med mycket arbetsytor och har en matplats för 4-6 personer samt är utrustat med kyl & frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Badrummet är renoverat och utrustat med WC, badkar, väghängt skåp och handfat. Optimalt planerade ytor, ett genomgående trägolv i hela bostaden, ett sällskapsvänligt vardagsrum och två st vältilltagna sovrum som erbjuder flera goda inredningsalternativ. Rikligt med ljusinsläpp ifrån fönsterpartier i två st väderstreck vilket förstärker lägenhetens rymliga känsla.

I populär HSB förening nära Solna C och tunnelbana finner Ni denna väldisponerade och fina 3:a. Bostaden är belägen på vån 3 och skänker en vidsträckt utsikt över grönskande och trivsamma omgivningar. Vältilltagen inglasad balkong i soligt läge och ingen insyn. Köket är rymligt med mycket arbetsytor och har en matplats för 4-6 personer samt är utrustat med kyl & frys, diskmaskin, ugn, spis och fläkt. Badrummet är renoverat och utrustat med WC, badkar, väghängt skåp och handfat. Optimalt planerade ytor, ett genomgående trägolv i hela bostaden, ett sällskapsvänligt vardagsrum och två st vältilltagna sovrum som erbjuder flera goda inredningsalternativ. Rikligt med ljusinsläpp ifrån fönsterpartier i två st väderstreck vilket förstärker lägenhetens rymliga känsla. Perfekt bostad för paret som letar något tillsammans eller för familjen!

HSB:s Brf Blåkulla i Solna är en välskött förening med låga avgifter där kabel- TV och bredband ingår. Den solida och populära föreningen är med sina 439 st lägenheter en av Solnas absolut största. Tvättstuga i samma fastighet med moderna tvättmaskiner. Stor innergård med fina planteringar som föreningens trädgårdsgrupp aktivt arbetar med samt lekplats för barnen. På innergården finns det även två stycken grillplatser. Föreningen förfogar även över ett gym och en bastu för föreningens medlemmar. Föreningen tillhandahåller även en festlokal och gästlägenhet som kan hyras. Här finns det även tillgång till garage för 500:-/mån som nås ifrån hissen samt tvätthall med högtryckstvätt. För den händige så finns det även i garaget en mekplats för däckbyte eller enklare reparationer. Smidigare än så blir det knappast!

I Hagalund så har ni nära till allt! I området finns skolor och daghem, här finns även en matvarubutik (Willys) med allt man behöver. I anslutning till Willys finns även ett apotek, skrädderi och restauranger. Endast tio minuters gångväg bort finner ni Solna Centrum med sitt rika utbud av butiker och service. Utmärkta kommunikationsmöjligheter med tät busstrafik eller T-bana och inom några minuter nås pendeltåget och tvärbanan. För den som kör bil så är E4:an bara någon min från bostaden i både söder och norrgående riktning. Inom kort så kommer även tunnelbanans Gula Linje att börja byggas med den nya tunnelbanestationen Södra Hagalund precis utanför bostaden. Detta kommer binda ihop Hagalund med övriga Solna ända in till Odenplan. På kort avstånd ligger både Hagaparken med dess grönska samt Råstasjön. På gångavstånd från bostaden finns Friends Arena och Mall of Scandinavia med sitt enorma utbud av shopping, närservice och restauranger.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 150 000 kr 40 025 kr/kvm
Boarea 78,7 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 3 070 kr
Visningar

söndag 23 januari 13:00 - 13:45

Boka

måndag 24 januari 18:00 - 18:30

Boka
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vill du boka in dig på visning?

söndag 23 januari 13:00 - 13:45

Boka

måndag 24 januari 18:00 - 18:30

Boka

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här