Johannelundsvägen 24

Ljus och välplanerad 1:a med öppen planlösning!

Såld 2022-01-27 Spånga - Sundby Stockholm kommun

ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Hjärtligt välkomna till den perfekta ettan i toppskick! Lägenheten är stilrent renoverad i ljusa kulörer så här är det bara att flytta in och trivas direkt. Bostaden bjuder på ett mycket ljust och rymligt rum med stora fönsterpartier i söderläge ut mot föreningens trevliga innergård och grönska. Väldigt snyggt och välutrustad kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl/frys och massor med förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Två stycken praktiska garderober i anslutning till hall. Fräscht helkaklat och stambytt badrum från 2005.

ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Hjärtligt välkomna till den perfekta ettan i toppskick! Lägenheten är stilrent renoverad i ljusa kulörer så här är det bara att flytta in och trivas direkt. Bostaden bjuder på ett mycket ljust och rymligt rum med stora fönsterpartier i söderläge ut mot föreningens trevliga innergård och grönska. Väldigt snyggt och välutrustad kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Utrustat med diskmaskin, induktionshäll, ugn, kyl/frys och massor med förvaringsmöjligheter bakom vita skåpluckor. Två stycken praktiska garderober i anslutning till hall. Fräscht helkaklat och stambytt badrum från 2005. Säkerhetsdörr och tillgång till källarförråd. Gångavstånd till affärer, kommunikationer och grönområden. Kort promenad till busshållplats.

Lägenheten är belägen i ett lugnt villaområde nära naturen. Genomgående 3-glasfönster och fiber indraget i fastigheten. Goda bussförbindelser som snabbt och smidigt tar dig till pendeln vid Spånga C eller till Brommaplan med gröna linjens t-bana, affärer och övrig service. En liten bit bort ligger även Bromma Blocks med ca 80 butiker och en mängd övrig service.

Hjärtligt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 1 550 000 kr
Pris / kvm 55 357 kr
Boarea 28 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 949 kr
Notar Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här