Råsundavägen 74

Välplanerad 3:a med balkong! Stabil brf med låg avgift!

Såld Råsunda Solna kommun

* Låg avgift
* Ljust insynsskyddat gavelläge
* Tilltagen balkong
* Helkaklat badrum med tvättmaskin
* Gott om förvaring
* Två stora sovrum
* Tvättstuga
* Källarförråd
* Möjlighet till p-plats för 300 kr/mån
* 6 min promenad till pendeltåg och tvärbana, 10 min promenad till T-bana
* Föreningens belåningsgrad ligger lågt på 3 859 kr/ kvm enligt 2020 årsredovisning


Välkommen till denna trivsamma och väldisponerade bostad i gavelläge. Här bor man bekvämt och praktiskt på alla sätt och uppfyller de flesta önskemål man kan tänka sig vid köp av bostad, allt från hiss i huset till tvättmaskin i badrum. Köket är i originalskick med välbevarad charm. Bra förvaring även i garderober och en klädkammare. Härliga sociala ytor med gott om plats att bjuda in familj och vänner. Samtidigt gör gavelläget att ljuset flödar in i bostaden. Innerhallen är möblerbar och bidrar till ett extra utrymme.

* Låg avgift
* Ljust insynsskyddat gavelläge
* Tilltagen balkong
* Helkaklat badrum med tvättmaskin
* Gott om förvaring
* Två stora sovrum
* Tvättstuga
* Källarförråd
* Möjlighet till p-plats för 300 kr/mån
* 6 min promenad till pendeltåg och tvärbana, 10 min promenad till T-bana
* Föreningens belåningsgrad ligger lågt på 3 859 kr/ kvm enligt 2020 årsredovisning


Välkommen till denna trivsamma och väldisponerade bostad i gavelläge. Här bor man bekvämt och praktiskt på alla sätt och uppfyller de flesta önskemål man kan tänka sig vid köp av bostad, allt från hiss i huset till tvättmaskin i badrum. Köket är i originalskick med välbevarad charm. Bra förvaring även i garderober och en klädkammare. Härliga sociala ytor med gott om plats att bjuda in familj och vänner. Samtidigt gör gavelläget att ljuset flödar in i bostaden. Innerhallen är möblerbar och bidrar till ett extra utrymme. Välkommen på visning!

NÄROMRÅDET
Råsunda karaktäriseras av en trygg och avkopplande atmosfär och det är lätt att fatta tycke för dess genuina charm. Här finner du det mesta, allt från nybakat bröd till heminredning i senaste design. Runt knuten till bostaden ligger en närbutik som håller öppet till kl. 22 på kvällen. Vill man äta ute finns ett flertal restauranger och caféer längsmed Råsundavägen att välja mellan. Gudomligt fika och surdegsbröd i flera varianter finner du hos Du bon Pain på Tottvägen. Så gott att bageriet blivit tilldelad en stjärna i White guide. En bit längre upp på Råsundavägen finner du Filmstaden, där ni kan njuta av nybakade våfflor i Portvaktsstugan innan ni besöker Råsundas egen SF-biograf på filmhistorisk mark. Knappa fem minuters promenad från bostaden finner ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett mycket gott shoppingutbud, god service, massvis med spännande restauranger och caféer samt IMAX-biograf. Intill ligger Friends Arena, Sveriges nationalarena för fotboll och AIK:s hemmaplan. Arenan är även värd för ett flertal evenemang såsom konserter med världsartister, ArenaRun, Monster Jam och Sweden International Horse Show. Önskar ni en lugnare upplevelse är ni välkomna till Solna centrum som inrymmer ett generöst utbud butiker och service, bland annat bibliotek, knappt femton minuters promenad från bostaden.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger ca 2 minuters promenad från porten till stationshuset. Därifrån går pendeltåg till bl.a. Odenplan, Stockholm City, Arlanda och Uppsala samt tvärbanan som tar dig hela vägen till Sickla med möjlighet att åka direkt till bl.a. Globen, shoppinghangarerna i Bromma och fjärrtågen från Sundbyberg station.Tunnelbanans blåa linje finns också på gångavstånd (Solna Centrum eller Näckrosen), och nya gula linjen planeras att gå från innerstan till Hagalund och Arenastaden, med planerad nedgång endast ca 30 meter från porten. Dessutom stannar buss 515 nästan precis utanför porten som tar er mellan Odenplan och Sundbybergs station. Detsamma gäller för buss 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus). Övriga bussar som avgår i närheten är buss 505, 156 och 176/177. Det går smidigt att ta sig ut med bil på E4:an och E18.

NATUR OCH FRITID
I närområdet finns flera gym, såsom SATS i Mall of Scandinavia, Friskis och Svettis i Solna centrum. I närheten av bostaden finner ni Vasalundshallen med gym och simhall. Råstasjön ligger ett par minuters promenad bort med lummiga gröna promenadstråk, fina motionsslingor och rackethall. Vid rätt väderförhållanden är det dessutom möjligt att vintertid åka långfärdsskridskor eller skidor på sjön. Större grönområden hittar ni i Hagaparken där ni under sommaren kan ta ett dopp i Brunnsviken, besöka Fjärilshuset och Ulriksdals Slottsträdgård. Ursviks stora naturområde på andra sidan E18 är perfekt för dig som gillar terränglöpning och skidåkning.

Varmt välkommen på visning!

Slutpris 4 750 000 kr
Pris / kvm 65 068 kr
Boarea 73 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 3 748 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Emma Wettergren

08-470 33 50 emma.wettergren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här