Industrigatan 21

Kommande försäljning Kungsängen - Industristaden Uppsala kommun

Välplanerad och fin 1:a med stor uteplats i ypperligt pendlarläge!

Endast några minuter från stadskärnan intill Fyrisåns bryggor erbjuds nu detta toppen boende med stor uteplats. Bostadens 34:5 kvm upplevs mycket större tack vare sin smarta planlösning. Köket är komplett utrustat med ett stilrent utseende och med öppen planlösning till rummet ges möjlighet för möblering efter önskemål. Den smarta utformningen av rummet ger möjlighet att skapa en sovalkov som enkelt skärmas av med skenor i taket. En stor förlänging till vardagsrummet är den mycket generösa uteplatsen som finns. Här kan ni avnjuta solens strålar och odla egna kryddor för matlagning i det moderna köket. Utöver detta så finner ni även en praktisk hall med platsbyggd förvaring och ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som kombimaskin och dusch

Välplanerad och fin 1:a med stor uteplats i ypperligt pendlarläge!

Endast några minuter från stadskärnan intill Fyrisåns bryggor erbjuds nu detta toppen boende med stor uteplats. Bostadens 34:5 kvm upplevs mycket större tack vare sin smarta planlösning. Köket är komplett utrustat med ett stilrent utseende och med öppen planlösning till rummet ges möjlighet för möblering efter önskemål. Den smarta utformningen av rummet ger möjlighet att skapa en sovalkov som enkelt skärmas av med skenor i taket. En stor förlänging till vardagsrummet är den mycket generösa uteplatsen som finns. Här kan ni avnjuta solens strålar och odla egna kryddor för matlagning i det moderna köket. Utöver detta så finner ni även en praktisk hall med platsbyggd förvaring och ett helkaklat badrum med bekvämligheter så som kombimaskin och dusch. Ett riktigt fint boende för den som önskar att bo centralt och bekvämt.

Till bostaden hör ett källarförråd nära till hands.

Här bor du i en växande stadsdel som har allt inom räckhåll. I området finns allt från matbutik, service, café, frisör, Anna Petrus park och restauranger. Njut av härliga promenader längs Fyrisån in mot stadens puls. Ett stenkast bort finns Centralstationen vilket gör detta till ett utmärkt läge för den som pendlar, du tar dig även enkelt ut på E4:an härifrån. Ta chansen att flytta in i detta centrala område med hela Uppsalas utbud inom räckhåll.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 1 895 000 kr 54 928 kr/kvm
Boarea 34,5 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
2 136 kr
Mäklare Uppsala

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Energideklaration
RB_BRF_Åsikten_2-Årsredovisning-2021
Stadgar Brf Åsikten 2

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här