Melongatan 10, vån 3

Fantastisk 4:a som erbjuder villakänsla med ett underbart härligt läge, drömhem som bör upplevas!

Såld Hässelby Strand Stockholm kommun

Med ett fantastiskt härligt läge finner vi denna 4:a som erbjuder både villakänsla och mysig möblerbar balkong. En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskick och med trivsam atmosfär. Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa till lägenheten. Till trapphuset når ni både från gårdssidan och även från gatan. Bostaden passar både stora familjen och er som vill lämna huslivet men dock behålla villakänslan. Öppen och tilltalande planlösning med mycket rymd och ljusinsläpp samt härliga ytor för socialt umgänge med nära och kära.

Med ett fantastiskt härligt läge finner vi denna 4:a som erbjuder både villakänsla och mysig möblerbar balkong. En mycket trevlig lägenhet med fina materialval. Nyskick och med trivsam atmosfär. Entré genom stort trapphus som erbjuder såväl hiss som trappa till lägenheten. Till trapphuset når ni både från gårdssidan och även från gatan. Bostaden passar både stora familjen och er som vill lämna huslivet men dock behålla villakänslan. Öppen och tilltalande planlösning med mycket rymd och ljusinsläpp samt härliga ytor för socialt umgänge med nära och kära. Genomgående ekparkett, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med utgång till den mysiga och stora balkongen som ytterligare bygger känslan av villaliv. Tre bra sovrum. Stort och fräscht helkaklat badrum med tvättdel. Mycket goda förvaringsmöjligheter, med flera garderober. Ett drömhem för många och perfekt för dig som vill åt huslivet men med lyxen av bostadsrättsboendet. Bostaden präglas av mycket ljusinsläpp, lyxkänsla och goda förvaringsmöjligheter.

Populär och omtyckt förening. Bostaden är belägen i Hässelby Strand och med närhet till Mälaren, vackra omgivningar och fina promenadstråk. I området finns ett flertal butiker, caféer och restauranger samt bra kommunikationer.

Ett drömhem som bör upplevas!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 2 875 000 kr
Pris / kvm 35 938 kr
Boarea 80 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift 4 417 kr
Mäklare Vällingby, Hässelby & Nälsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här