Stenbrottsgatan 1, vån 1

Välplanerad trea med balkong och öppen spis!

Såld Sundbyberg/ Storskogen Sundbyberg kommun

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och välplanerade trea i ett attraktivt läge. Här har inget lämnats åt slumpen. Den genomtänkta renoveringen gör att årtionden här möts, och det är just blandningen av gammalt och nytt som gör denna bostad så speciell. Räknar man sedan in balkongen med fri utsikt och morgonsol, den fungerande öppna spisen samt det fantastiska läget så är valet enkelt. Rymligt kök med matplats och gott om förvaring i flertalet skåp och lådor med modern touch. Bostaden har även två väl tilltagna sovrum där båda enkelt rymmer både dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler. Här finns även gott om plats för hemmakontoret.

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och välplanerade trea i ett attraktivt läge. Här har inget lämnats åt slumpen. Den genomtänkta renoveringen gör att årtionden här möts, och det är just blandningen av gammalt och nytt som gör denna bostad så speciell. Räknar man sedan in balkongen med fri utsikt och morgonsol, den fungerande öppna spisen samt det fantastiska läget så är valet enkelt. Rymligt kök med matplats och gott om förvaring i flertalet skåp och lådor med modern touch. Bostaden har även två väl tilltagna sovrum där båda enkelt rymmer både dubbelsäng samt övriga sovrumsmöbler. Här finns även gott om plats för hemmakontoret. Lättmöblerat och oerhört generöst planerat vardagsrum med härliga fönsterpartier i helt ostört läge. Stambytt och fräscht badrum där det är förberett för tvättmaskin!

* Insynsfri balkong bland underbara träd
* Charmiga golv och öppen spis
* Suveränt läge, närhet till i princip allt
* Närhet till flertalet kommunikationer (T-bana, pendeltåg, tvärbanan, bussar, fjärrtåg)
* Vindsförråd samt källarförråd
* Närhet till förskolor och populära skolor.
* 10 st för-till-kvarn p-platser och 2 garage
* Stambytt
* Stabil förening med 14 hyresrätter kvar

Sundbyberg är en levande stad, få är de som inte blir förälskade i dess gemytliga miljö där man har nära till såväl vatten, grönområden och shopping. För den som vill ta sig in till Stockholms city tar det bara 8 minuter med pendeltåget eller t-banan som ligger en kort promenad från huset. Härifrån går även tvärbanan, fjärrtåg, flertalet busslinjer och flygbussarna.
Nere på gatan avlöser barnvagnsrullare och hundrastare varandra. Intill huset som är beläget på lugn återvändsgata ligger en lekplats. Någon minut från porten, nere på Tulegatan finns Sats, Waynes Coffee och flera restauranger. Man kan också promenera 5 minuter till Sturegatan som är Sundbybergs shoppingstråk med allt från blomsterhandel, gym, bageri till heminredning i senaste design och flera kända klädbutiker.

För den som vill ut i naturen finns gott om härliga grönområden. Lötsjön och Råstasjön bjuder på härliga joggingspår och skridskoåkning under vintertid. Ursviks motionsområde har flera löpsträckor under sommartid och längdskidåkning under vintertid. Mall of Scandinavia nås på promenadavstånd eller kort biltur och erbjuder en shoppingupplevelse utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 4 650 000 kr
Pris / kvm 64 138 kr
Boarea 72,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 4 239 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här