Kruthusbacken 82B, 2 tr

Minitvåa med genomgående planlösning, högt upp i huset med balkong!

Kommande försäljning Råsunda Solna kommun

Skjut upp dörren till denna trevliga och genomgående minitvåa i mycket fint skick belägen högt upp i huset med himlen som närmsta granne. Här är det bara att flytta in och trivas. Ljuset står i fokus, det höga läget i huset och flera fönster bjuder på ett generöst ljusinsläpp och den tilltagna takhöjden spär på känslan av rymd. Vackert ljust trägolv pryder golven och väggarna är genomgående ljusa. Vardagsrummet delas av från köket via en halvhög köksbänk som fungerar perfekt för både häng när vänner är över eller som matbord. I köket erbjuder vita skåp bra förvaring, vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, ugn med spishäll, fläkt och diskmaskin. Ifrån vardagsrummet når ni den rymliga balkongen med sol

Skjut upp dörren till denna trevliga och genomgående minitvåa i mycket fint skick belägen högt upp i huset med himlen som närmsta granne. Här är det bara att flytta in och trivas. Ljuset står i fokus, det höga läget i huset och flera fönster bjuder på ett generöst ljusinsläpp och den tilltagna takhöjden spär på känslan av rymd. Vackert ljust trägolv pryder golven och väggarna är genomgående ljusa. Vardagsrummet delas av från köket via en halvhög köksbänk som fungerar perfekt för både häng när vänner är över eller som matbord. I köket erbjuder vita skåp bra förvaring, vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, ugn med spishäll, fläkt och diskmaskin. Ifrån vardagsrummet når ni den rymliga balkongen med sol. På balkongen finns plats för bord och stolar. Vardagsrummet har delats av så man har fått ett separat sovalkov med plats för en 1.20 säng. En garderob och platsbyggda klädstänger erbjuder bra plats för kläder. I anslutning till hallen finns mer förvaring för såväl kläder som prylar. Badrummet med dusch är kaklat.

RÅSUNDA
Stadsdelen är i ständig rörelse och kan erbjuda det mesta, allt ifrån Råsundavägens små personliga butiker, bageri och yogastudio, allt är småskaligt men det är ju också det som skapar den härliga stämningen i Råsunda. Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka Sf- biografen i Gamla Filmstaden. Kontrasten är tydligt mot det som erbjuds i Mall of Scandinavia. Ett stenkast bort ligger två gym bl.a Puls och träning. Där Råsundas gamla fotbollsstadion en gång låg står snart ett nytt bostadskvarter klart med service i huskropparnas entréplan.

SHOPPING / MATBUTIK
På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf samt service och SATS gym. Här finns också ICA Kvantum och Hemköp för större matinköp om man inte vill gå till den lokala ICA-butiken vid Stråket ett par hundra meter från huset. I motsatt riktning, in mot Vasastan ligger Solna Centrum med klädbutiker, service, apotek, bank samt matbutik.

GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten i Charlottenburgsparken, en kort promenad bort ligger Råstasjön och Lötsjön med fina promenad- och löpvägar. Tillsammans bildar slingan runt sjöarna en 5 km lång runda. I Hagaparken kan ni under varmare årstider slå er ner i fantastisk parkmiljö för en picknick eller ta ett dopp i Brunnsviken. Här finns flera parkcaféer och Haga tennis med utomhusbanor precis intill vattnet. Ursviks stora motionsområde på andra sidan E18 erbjuder utmaningar i varierande terräng och under vintern finns skidspår.

KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Närmsta T-Bana är Solna Centrum (blå linje) som ni promenerar till på 4 minuter. Till T-centralen tar det 10 min, Fridhemsplan 6 min eller Kista 7 min. Utmed Råsundavägen avgår flera bussar, däribland 515 mot Odenplan eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltåget kan ni kliva på vid Solna Station, Odenplan ligger bara ett stopp bort. I andra riktningen når ni bl.a. Arlanda. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min. Tvärbanan som ligger allra närmast huset innebär bl.a. att man kan åka direkt till Globen, shoppinghangarerna i Bromma och Alvik.
Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats.
Andra busslinjer som ni kan hoppa på i utmed Råsundavägen, 509 (Brommaplan-Danderyds sjukhus), Buss 156 (Danderyds sjukhus- Solna strand), 515, 509, 505, 70 och 176/177.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse! - Gurvinder Singh, Notar Solna/Sundbyberg

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 40 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 220 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2022

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här