Karlslundsvägen 10 ACCEPTERAT PRIS

ACCEPTERAT PRIS Lyxig 2:a med balkong som vetter mot föreningens innergård.

Kommande försäljning Järfälla Barkarby Järfälla kommun

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkommen till en 2:a med balkong som vetter ut mot föreningens innergård. Ni välkomnas in i en hall med gott om förvaring om så önskas. Från hallen nås bostadens helkaklade badrum, badrummet har både tvätt-och torktumlare. Bostadens kök är stilrent och lyxigt inrett med vita snickerier som bryts av mot en bänkskiva i marmorimitation. All maskinell utrustning som kan tänkas behövas finns: Integrerad kyl och frys, fläkt, diskmaskin och en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning av matavfall. Bostadens vardagsrum går enkelt att möblera helt efter tycke och smak, vardagsrummet rymmer en soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens balkong, balkongen rymmer loungedel med grill.

ACCEPTERAT PRIS Varmt välkommen till en 2:a med balkong som vetter ut mot föreningens innergård. Ni välkomnas in i en hall med gott om förvaring om så önskas. Från hallen nås bostadens helkaklade badrum, badrummet har både tvätt-och torktumlare. Bostadens kök är stilrent och lyxigt inrett med vita snickerier som bryts av mot en bänkskiva i marmorimitation. All maskinell utrustning som kan tänkas behövas finns: Integrerad kyl och frys, fläkt, diskmaskin och en matavfallskvarn för bekväm och enkel hantering av återvinning av matavfall. Bostadens vardagsrum går enkelt att möblera helt efter tycke och smak, vardagsrummet rymmer en soffgrupp med tillhörande tv-möbel. Från vardagsrummet nås bostadens balkong, balkongen rymmer loungedel med grill. Här kan ni njuta av solen från lunch till kväll. Vidare finner ni sovrummet där dubbelsäng och sängbord ryms, i angränsning till sovrummet nås lägenhetens walk in closet, där även el är indragen.

Föreningen är belägen i ett lugnt område i populära Barkarbystaden. Du får en fantastisk innergård med flera aktivitetsytor, bänkar och gräsytor. Bor du här har du också nära till naturen med fina promenadstråk i naturreservatet kring Säbysjön. Det är promenadavstånd till ridhuset Säbygård och motionsslingorna. Barkarbystaden är västra Stockholms nya knutpunkt. Det innebär att både fjärrtåg och pendeltåg stannar i området och tunnelbana planeras stå färdig 2026. Ett stenkast från bostaden nås Barkarbys Handelsplats. Det finns ett brett utbud av shopping, matvarubutiker, apotek, Systembolaget. Inom räckhåll finns även Ikea.
Varmt välkommen på visning!

Aktuellt bud 2 510 000 kr
48 269 kr/kvm
Pris 2 600 000 kr 50 000 kr/kvm
Boarea 52 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 817 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Maja Ershammar

08-522 480 80 maja.ershammar@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här