Herrgärdsgatan 10

Magnifik sekelskiftesvåning med fri parkutsikt på en av Västerås mest attraktiva adresser!

Såld Centrum Västerås kommun

Nu har vi nöjet att presentera denna fantastiska sekelskiftesvåning som sällan saluförs. I hjärtat av Västerås, alldeles invid Rudbecksparken på återvändsgata, återfinns detta representativa boende med alla rätt. Lägenheten som ombildas från hyresrätt till bostadsrätt behöver en varsam omvårdnad för att förädlas till något helt enastående. De generösa 151 kvadratmetrarna fördelar sig på rymligt kök med serviceingång samt skafferi. Magnifik sällskapsdel med tre rum i fil ut mot parkens ljuvliga grönska. Tre möjliga sovrum, varav två vetter mot den lugna och lummiga innergården. Badrum samt gäst-wc renoverades nyligen i samband med ett stambyte i huset.

Nu har vi nöjet att presentera denna fantastiska sekelskiftesvåning som sällan saluförs. I hjärtat av Västerås, alldeles invid Rudbecksparken på återvändsgata, återfinns detta representativa boende med alla rätt. Lägenheten som ombildas från hyresrätt till bostadsrätt behöver en varsam omvårdnad för att förädlas till något helt enastående. De generösa 151 kvadratmetrarna fördelar sig på rymligt kök med serviceingång samt skafferi. Magnifik sällskapsdel med tre rum i fil ut mot parkens ljuvliga grönska. Tre möjliga sovrum, varav två vetter mot den lugna och lummiga innergården. Badrum samt gäst-wc renoverades nyligen i samband med ett stambyte i huset. Genomgående vackra originaldetaljer finns bevarade som öppen spis, fiskbensparkett, serveringsgång samt enastående pardörrar. En karakteristisk balkong vetter ut mot Rudbecksparken och ytterligare en nås från serviceingången som nås från innergården.

Tillvarata denna möjlighet att skapa din egen sekelskiftesdröm i en av Västerås mest attraktiva föreningar, Brf Gården, med sin hänförande innergård ett stenkast från centrum. Inne på gården återfinns flertalet uteplatser, lekplats och ett förträffligt grannskap. Förskola återfinns på andra sidan Rudbecksparken likväl som man hittar grundskola och gymnasium på behändigt gångavstånd. Välskötta fastigheter med utmärkande låg belåningsgrad och goda likvider. Bredband och kabel-tv ingår i månadsavgiften!

Hjärtligt välkomna att anmäla Er till en visning ni inte vill missa!

Slutpris 5 800 000 kr
Pris / kvm 38 411 kr
Boarea 151 kvm
Antal rum 5 rum
Avgift 5 957 kr
Mäklare Västerås

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här