Skägglavsvägen 4

Högst upp i gavelläge med balkong - Massor med tillval - Insynsskyddad

Till salu Södertälje Ritorp Södertälje kommun

Varmt välkommen till denna perfekta gavel 2:a utan insyn. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Stor balkong som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler. Balkongen är i sydväst läge med sol hela eftermiddagen samt kvällen och på framsidan bjuds på sol under förmiddagen. Stilfullt kök med fullmaskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn och massor med arbetsyta och skåp. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och klädkammare.

Varmt välkommen till denna perfekta gavel 2:a utan insyn. Här möts man av en ljuvlig atmosfär och ett underbart ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier i tre väderstreck. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Stor balkong som ligger i högt och fritt läge med plats för balkongmöbler. Balkongen är i sydväst läge med sol hela eftermiddagen samt kvällen och på framsidan bjuds på sol under förmiddagen. Stilfullt kök med fullmaskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys, inbyggd mikrovågsugn och massor med arbetsyta och skåp. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober och klädkammare. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övrigt möblemang. Stor matplats som rymmer 6-8 personer. Badrum med dusch och duschdörrar, badrumsskåp, wc, handfat med kommod, torktumlare och tvättmaskin.

Brf BoKlok Björkbacken är en stor och bra förening där föreningen äger fastigheten. Huset byggdes 2015-2016. Föreningen består av 36 lägenheter. Här får du ett behagligt boende med lägenhetsförråd, hiss och miljöhus. Föreningen har även tillgängliga parkeringsplatser med motorvärmaruttag. Fiber finns indraget i huset. Med närhet till förskolor och grundskolor. Busshållplats finns nära bostaden.

Välkommen till populära Ritorp som ligger vackert beläget med närhet till så väl stad som natur. Fina promenadstråk i området och nära till Mälarens vatten. För dig som gillar golf så ligger Viksbergs golfklubb inom kort avstånd från bostaden. Serviceutbud som erbjuds i form av äldreboende och närservice. Kommunikationerna är utmärkta med påfart till E4/E20 några minuters bilfärd bort och cykelavstånd till Östertälje pendeltågstation, för ca 30 minuters färd till Stockholm Central. På andra sidan E4:an ligger ICA Maxi stormarknad och inom promenadavstånd finns Morabergs handelsplats som erbjuder ett stort utbud av service, restauranger och butiker. I Södertälje centrum finns även ett stort utbud av shopping i form av butiker, restauranger samt caféer på gågatan samt i gallerior. Här har du närhet till Tom tits experiment och Torekällberget. I Södertälje finns även stora företag som Scania och Astra Zeneca

Pris 1 850 000 kr 33 636 kr/kvm
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 208 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här