Kransbindarvägen 35, 2tr

Optimal mini tvåa med magisk planlösning, fantastiskt ljusinsläpp och grönskande lummig utsikt.

Såld Aspudden / Telefonplan Stockholm kommun

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 2:a belägen högt upp i en vacker fastigheten. Stora fönsterpartier med grönskande utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Verkligen en lägenhet som skall upplevas på plats.

Direkt när man kliver in möts man av en hemtrevlig entré med goda avhängningsutrymmen samt plats för förvaring. Vidare in når man vardagsrummet som fullständigt badar ljus via ett stort fönsterparti och har lättmöblerbara ytor. I anslutning finner man köket som är smakfullt och fullt utrustat. Sovrummet är väl tilltaget med plats för säng samt förvaring.

Varmt välkommen till denna optimalt planerade 2:a belägen högt upp i en vacker fastigheten. Stora fönsterpartier med grönskande utsikt och ett fantastiskt ljusinsläpp. Verkligen en lägenhet som skall upplevas på plats.

Direkt när man kliver in möts man av en hemtrevlig entré med goda avhängningsutrymmen samt plats för förvaring. Vidare in når man vardagsrummet som fullständigt badar ljus via ett stort fönsterparti och har lättmöblerbara ytor. I anslutning finner man köket som är smakfullt och fullt utrustat. Sovrummet är väl tilltaget med plats för säng samt förvaring. (Skulle man vilja göra sovrummet större kan man flytta på väggen). Badrummet ligger med anslutning till hallen och är rymligt och utrustat med duschhörna, wc samt handfat. Smakfullt renoverat.

Brf Tele är en av områdets mest kända och största bostadsrättsföreningar med en stabil och god ekonomi. Kabel-TV och bredband är inkluderat i avgiften för de boende. De tidstypiska 40-talsfastigheterna omges av grönskande gårdar. Föreningens hyresrätter kan vid framtida avyttring ses som ett dolt kapital och de lokaler som hyrs ut inbringar pengar till föreningen varje månad. De gemensamma utrymmena är bland annat tvättstuga, barnvagns-/cykelrum, bastu, gästlägenheter och föreningslokal vilken man kan hyra till fest. Föreningen erbjuder även parkeringsplatser samt garageplatser och på omkringliggande gator råder boendeparkering.

Här bor man i populärt och expansivt område med närhet till goda kommunikationer och service. Telefonplans tunnelbana ligger bara ett par minuter från bostaden och ett stenkast från lägenheten finns även busshållplats. God service finns invid tunnelbanan med ex Hemköp och på promenadavstånd finns även Västberga handelsplats med stora Coop Forum och systembolaget. För daglig motion och rekreation finns fina promenadstråk och träningsanläggningar så som SATS, Puls och träning och Telefonplans klättercenter invid Konstfack. Området är även känt för sina guldkorn så som Restaurang Landet, Söderbergs bageri, Svenska sushiköket och Svenska hamburgerköket.

Slutpris 2 850 000 kr
Pris / kvm 81 429 kr
Boarea 35 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 235 kr
Mäklare Södermalm/Katarina/Sofia

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här