Vetevägen 3

Såld Botkyrka Hallunda Botkyrka kommun

Välkommen till Vetevägen 3 och denna stilfulla 2:a om 58,5 välplanerade kvadratmeter endast ett stenkast från Hallunda centrum. Här bor ni i en trevlig förening med god grannsämja, goda kommunikationer och fina promenadstråk i närområdet.

När du kliver över tröskeln och in denna fina tvåa möts du av en trevligt ljus bostad med välkomnande hall, genomgående ekparkett och vita väggar. Från hallen nås lägenhetens fina kök. Helt i vitt med gott om förvaring släta skåpluckor, ekparkett, extra stor kyl och frys och trevlig matplats vid fönster. Rymligt sovrum som har gott om plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjlighter i flera platsbyggda garderober. Vidare till vardagsrummet, en fin sällskapsyta som gör det lätt att bjuda hem vänner och familj. Lättmöblerat med härligt ljus och gott om plats för större soffgrupp samt utgång till den möblerbara balkongen.

Välkommen till Vetevägen 3 och denna stilfulla 2:a om 58,5 välplanerade kvadratmeter endast ett stenkast från Hallunda centrum. Här bor ni i en trevlig förening med god grannsämja, goda kommunikationer och fina promenadstråk i närområdet.

När du kliver över tröskeln och in denna fina tvåa möts du av en trevligt ljus bostad med välkomnande hall, genomgående ekparkett och vita väggar. Från hallen nås lägenhetens fina kök. Helt i vitt med gott om förvaring släta skåpluckor, ekparkett, extra stor kyl och frys och trevlig matplats vid fönster. Rymligt sovrum som har gott om plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjlighter i flera platsbyggda garderober. Vidare till vardagsrummet, en fin sällskapsyta som gör det lätt att bjuda hem vänner och familj. Lättmöblerat med härligt ljus och gott om plats för större soffgrupp samt utgång till den möblerbara balkongen. Från hallen når du lägenhetens badrum med kaklade väggar, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Som boende i föreningen har du bland annat tillgång till de komplementhus på gårdarna som inrymmer tvättstugor, miljörum, MC rum, extra förråd mm. Utemijön är grönskande med gungställning och sandlåda.


Varmt välkommen på visning!


Lägenheten är belägen i ett lugnt, centralt område med goda kommunikationer. På två minuter når ni levande Hallunda centrum som tillhandahåller allt ni kan önska i form av service med vårdcentral, mataffärer, restauranger, frisör, osv. I Hallunda Folkets hus finns bibliotek och här visas bio, teater och dans föreställningar, konserter, utställningar med mera. Med tunnelbanan tar du dig in till city på knappt 35 minuter. Ca 20 minuter med bil. Dessutom finns goda bussförbindelser till bland annat Huddine, Tumba och Rönninge som har anslutande pendeltåg.

Inte långt från fastigheten ligger populära Blåklintsparken. Här kan man dansa på dansbanan, klättra, åka rollerblades längs en slinga genom parken, gunga, spela boule eller plaska vid vattenleken.Området erbjuder ett gott sportutbud med Botkyrka rackethall, Botkyrka hallen och Brunna IP i närområdet. Eller varför inte ta en avkopplande promenad eller joggingtur längs Mälardalsleden och avsluta med ett dopp på Slagstabadet. Med några minuters bilfärd åt motsatta riktningar finns två handelsplatser, den ena med ICA Maxi, Bauhaus, Biltema, Rusta, Systembolaget mm. Åt andra hållet har du butiker och varuhus som Hornbach och Dolarstore. Här är lätt att trivas.

Slutpris 1 710 000 kr
Pris / kvm 29 231 kr
Boarea 58,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 900 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här