Dammtorps allé 11

Välkommen till denna välplanerade 3:a belägen i populära Järvastaden.

Kommande försäljning Järvastaden Solna kommun

Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv. Köket är välutrustad och har all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Här finns plats för matgrupp intill stora fönster med härligt ljusinsläpp ifrån stora fönster. Vardagsrummet är något som måste upplevas på plats, stora fönster som gör att rummet badar i ljus. Badrummet erbjuder stora ytor och är utrustat tmed både tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen erbjuder bra avhägningsmöjligheter i form av garderober

Bostaden är ljus och har en genomgående hög standard med vackra ekparkettgolv. Köket är välutrustad och har all den maskinella utrustningen du kan tänkas behöva. Här finns plats för matgrupp intill stora fönster med härligt ljusinsläpp ifrån stora fönster. Vardagsrummet är något som måste upplevas på plats, stora fönster som gör att rummet badar i ljus. Badrummet erbjuder stora ytor och är utrustat tmed både tvättmaskin och torktumlare. Rymliga sovrum med plats för den stora dubbelsängen samt annan trivselmöblering. Hallen erbjuder bra avhägningsmöjligheter i form av garderober. Precis intill hallen finns en stor klädkammare som rymmer säsongens alla plagg. Vissa har även valt att göra om klädkammaren till ett kontor. Till bostaden hör en stor balkong i högt och fritt läge intill spegeldammsparken.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Här ordnas kurser och evenemang för trädgårdsintresserade. I området finns idag två bra matbutiker, flertalet trevliga restauranger, caféer och ett gym. Mellan husen har man låtit anlägga många gräsytor som skapar känslan av en trädgårdsstad med flera små lekplatser och en stor temalekplats baserad på barnboksfiguren Mulle Meck. Under vintern anläggs en konstfrusen skridskobana.

En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård.

På promenadavstånd når man Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Ulriksdals Pendeltågsstation ligger på ca 10 minuters promenadavstånd från lägenheten och tåget tar dig in till T-centralen på ca 10 minuter och till Arlanda på 27 minuter. Pendeltåget kompletteras med buss 505 och 540 som går från Fridensborgsvägen till bl a Solna Centrum, Bergshamra och Universitetet. Till Kista och Solna centrum är det cykelavstånd och du tar dig dit på ca 10 minuter. Den bilburne kommer enkelt ut på E18, E4 och E20. E18 som idag går via Enköpingsvägen förbi Järvastaden och Ursvik kommer att flyttas till Kymlingelänken och gå via Kista istället.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 79,5 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
3 931 kr
Mäklare Sollentuna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning-2021
Stadgar
Årsredovisning 2020

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här