Engelbrektsvägen 41B

Optimal planlösning med rymlig balkong!

Till salu Järfälla Jakobsberg Järfälla kommun

Ljus och trevlig lägenhet med öppen planlösning med perfekt läge intill Jakobsbergs Centrum med närhet till allt.
Här bor ni i en mycket stabil förening med god ekonomi. Ett stort och ljust kök med plats för matplats och med tidstypiska originalskåp. Från köket nås den härliga balkongen som vetter ut i ett fritt läge. Balkongen är rymlig med plats för utemöbler. Lägenheten har ett väl tilltaget sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer såväl en matsalsplats som en soffgrupp med tillhörande soffbord.

Ljus och trevlig lägenhet med öppen planlösning med perfekt läge intill Jakobsbergs Centrum med närhet till allt.
Här bor ni i en mycket stabil förening med god ekonomi. Ett stort och ljust kök med plats för matplats och med tidstypiska originalskåp. Från köket nås den härliga balkongen som vetter ut i ett fritt läge. Balkongen är rymlig med plats för utemöbler. Lägenheten har ett väl tilltaget sovrum samt ett rymligt vardagsrum. Vardagsrummet är lättmöblerat och rymmer såväl en matsalsplats som en soffgrupp med tillhörande soffbord. Badrummet är fräscht och helkaklat!

Kommunikationer: Från Jakobsbergs centrum går pendeltåget direkt till Stockholms Central samt flertalet bussar till närområdet. Från lägenheten tar ni er enkelt ut på E18 samt E4:an.

Service och Shopping: Endast någon minut från lägenheten ligger Jakobsbergs centrum med ett rikt och varierat utbud av butiker, caféer, daglig matvaruhandel, service och shopping. I närheterna av Jakobsberg ligger också Barkarby Outlet/Handelsplats med välsorterade märkesbutiker samt stora varuhus såsom IKEA, Bauhaus, Media Markt för att bara nämna några.

Natur: Runt om i hela Jakobsbergs finns ett bra utbyggt nät av cykelbanor och promenadstråk. Populära fritidsområden som Järvafältet, Görväln samt Ängsjö finns för den som gillar naturen.

Varmt välkommen på visning!

Aktuellt bud 1 670 000 kr
40 241 kr/kvm
Pris 1 495 000 kr 36 024 kr/kvm
Boarea 41,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 423 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här