Wargentinsgatan 5E

Såld 2021-09-29 Stockholm kommun

SÄLLAN TILL SALU! Högst upp i huset - Terrass i västläge om ca 17 kvm - Optimalt planerad etta - Stor och stabil HSB-förening med låg belåning och avgift - Attraktiv adress med närhet till allt

LÄGENHETEN
Äntligen finns nu denna unika etta högst upp i huset med en magisk terrass om ca 17 kvadratmeter till salu! Under sommarhalvåret blir detta till ett extra uterum med sol från mitt på dagen till solnedgång och himmeln som närmsta granne. En fantastisk plats för bland annat planteringar, solning och grillkvällar med många vänner. Lägenheten är välplanerad med ett rymligt allrum med plats för såväl soffa som sovdel. Köket ligger i halvöppen planlösning och har gott om förvaring bakom svarta skåpluckor och bra arbetsyta på vit laminatbänkskiva. Utrustat med kyl med frysfack, ho och blandare, mikrovågsugn, spishäll och kolfilterfläkt. Badrummet har vitkaklade väggar och grå våtrumsmatta och är utrustat med WC-stol, dusch, handfat samt spegelskåp. Genomgående valnötsparkett på golv, ljusa väggar och fina ytskikt.

SÄLLAN TILL SALU! Högst upp i huset - Terrass i västläge om ca 17 kvm - Optimalt planerad etta - Stor och stabil HSB-förening med låg belåning och avgift - Attraktiv adress med närhet till allt

LÄGENHETEN
Äntligen finns nu denna unika etta högst upp i huset med en magisk terrass om ca 17 kvadratmeter till salu! Under sommarhalvåret blir detta till ett extra uterum med sol från mitt på dagen till solnedgång och himmeln som närmsta granne. En fantastisk plats för bland annat planteringar, solning och grillkvällar med många vänner. Lägenheten är välplanerad med ett rymligt allrum med plats för såväl soffa som sovdel. Köket ligger i halvöppen planlösning och har gott om förvaring bakom svarta skåpluckor och bra arbetsyta på vit laminatbänkskiva. Utrustat med kyl med frysfack, ho och blandare, mikrovågsugn, spishäll och kolfilterfläkt. Badrummet har vitkaklade väggar och grå våtrumsmatta och är utrustat med WC-stol, dusch, handfat samt spegelskåp. Genomgående valnötsparkett på golv, ljusa väggar och fina ytskikt. Goda förvaringsmöjligheter i garderob, flertalet skåp samt ett vindsförråd (en våning upp i fastigheten) som hör till lägenheten.

FÖRENINGEN
Brf Järnvägsmannen är en stor och stabil HSB-förening som äger marken. Föreningen består av 417 bostadsrätter samt 21 hyreslokaler som ger goda intäkter. Föreningen har en mycket god ekonomi med låg belåning om 5 971 kr/kvm, låga månadsavgifter och flertalet stora renoveringar bakom sig. Dess medlemmar har tillgång till en mysig innergård med flertalet sittgrupper, fina planteringar med blommor, gräsmattor och grillhörnor. Det finns också flertalet gemensamhetsutrymmen såsom fem tvättstugor, cykelförråd, föreningslokal, återvinningsrum, bastu samt garage (drygt 100 platser).

OMRÅDET
Utmärkt läge på Kungsholmen ett stenkast från såväl parker och fina promenadstråk längs vattnet och brett utbud av service, restauranger och caféer. Med en kort promenad når du dessutom Fridhemsplan och Västermalmsgallerian eller shoppingstråken i city. Ett stenkast bort ligger Kungsholmstorg, Norr Mälarstrand och Mälarens glittrande vatten. Utmärkta kommunikationer finns i området i form av Rådhusets T-bana (blå linje) mitt emot porten och flertalet bussar på Hantverkargatan samt gångavstånd till Centralstationen med tåg, Arlandabanan och flygbussar.

Varmt välkomna på visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 2 830 000 kr
Pris / kvm 157 222 kr
Boarea 18 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 078 kr
Notar Kungsholmen

Extra kontaktperson

Klara Danielsson

0708-99 79 80 klara.danielsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här