Nybodagatan 7

Såld Solna Skytteholm Solna kommun

Varmt välkommen till en av Skytteholms bästa 3:a! Här bor ni längst in på lugn återvändsgata på våning 12/12 med milsvid utsikt över lummiga Skytteholmsparken!

Lägenheten
Hallen är rymlig med plats för avhängning och förvaring i garderober. Köket är rymligt och socialt med plats för matbord. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats för det större sällskapet. Från vardagsrummet når du den inglasade och magiska balkongen med en fantastisk utsikt över trädtoppar och hustak. Sovrummen är rymliga och rymmer stor dubbelsäng, garderober och även plats för skrivbord/byrå. Lägenheten har genomgående trägolv och väggarna är ljusa. I hallen ligger ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin.

Varmt välkommen till en av Skytteholms bästa 3:a! Här bor ni längst in på lugn återvändsgata på våning 12/12 med milsvid utsikt över lummiga Skytteholmsparken!

Lägenheten
Hallen är rymlig med plats för avhängning och förvaring i garderober. Köket är rymligt och socialt med plats för matbord. Vidare finns ett stort och luftigt vardagsrum med magiskt ljusinsläpp med möjlighet för varierad möblering så som större soffgrupp och matplats för det större sällskapet. Från vardagsrummet når du den inglasade och magiska balkongen med en fantastisk utsikt över trädtoppar och hustak. Sovrummen är rymliga och rymmer stor dubbelsäng, garderober och även plats för skrivbord/byrå. Lägenheten har genomgående trägolv och väggarna är ljusa. I hallen ligger ett fräscht och helkaklat badrum med tvättmaskin. Möjlighet till att göra om lägenheten till en 4:a finns, se bifogad planlösning. (Observera att alla renoveringar måste godkännas av styrelsen).

Område
Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färsk bakat bröd och andra bakverk. Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund eller vill gå med barnen. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum ligger på promenadavstånd till lägenheten. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flertal gym finns även vid centrum. På endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, perfekt för dig som gillar att storhandla. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd. Här finns flera restauranger, trevliga caféer, shopping, gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX. Flertalet dagis och skolor finns i närheten. Bland annat Skytteholmsskolan och Förskolan Dungen.

Kommunikationer
Lägenheten ligger i ett centralt läge för olika kommunikationsmöjligheter. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. På promenadavstånd når man Huvudsta centrum där tunnelbanan också finns. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på promenadavstånd. Utanför bostaden går det flertal bussar som tar dig till Solna centrum, Brommaplan och Spånga station bland annat. För de hurtiga finns möjlighet att cykla till stan på ca 20 min.

Slutpris 4 850 000 kr
Pris / kvm 62 100 kr
Boarea 78,1 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift 3 793 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Emma Wettergren

08-470 33 50 emma.wettergren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här