Marvedsvägen 4

Besiktigad

Såld Snättringe Huddinge kommun

Här ges ett gyllene tillfälle att förvärva en riktigt fin villa om 135 + 125 kvm i mysiga Snättringe. Detta mycket charmiga hem erbjuder flera härliga sällskapsytor både ute och inne, i ett barnvänligt område, nära till förskola och skola, med naturen runt knuten. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Marvedsvägen 4!

Mycket fin villa med fyra sovrum, stora sällskapsytor, trendsäkra färg- och materialval och stor barnvänlig tomt. Välkomnande hall med klinkers och god avhängningsyta. Här slås du direkt av fastighetens fina öppna vardagsrum och kök. En spektakulär sällskapsyta med massiva trägolv, härligt öppen planlösning och spröjsade, inmålade fönster i flera väderstreck.

Här ges ett gyllene tillfälle att förvärva en riktigt fin villa om 135 + 125 kvm i mysiga Snättringe. Detta mycket charmiga hem erbjuder flera härliga sällskapsytor både ute och inne, i ett barnvänligt område, nära till förskola och skola, med naturen runt knuten. Detta vill ni inte missa. Välkommen till Marvedsvägen 4!

Mycket fin villa med fyra sovrum, stora sällskapsytor, trendsäkra färg- och materialval och stor barnvänlig tomt. Välkomnande hall med klinkers och god avhängningsyta. Här slås du direkt av fastighetens fina öppna vardagsrum och kök. En spektakulär sällskapsyta med massiva trägolv, härligt öppen planlösning och spröjsade, inmålade fönster i flera väderstreck. Stilsäkert kök i greige med frihängande cylinderfläkt, helintegrerad kyl och frys, bänkskiva i kompositsten, ordentligt med förvaring i skåp och lådor samt stor köksö. Det lättmöblerade rummet inbjuder till riktigt stora sammankomster med många gäster runt bordet och i större soffgrupp. Härifrån leder dubbeldörrar er ut till den stora altanen som löper längs två sidor av huset. Vidare finns här tre fina sovrum, samtliga med gott om plats för förvaringsmöbler, skrivbord och lekytor. Det större med utgång till den härliga altanen. Badrum i modern retro stil med fantastiskt ljusinsläpp från vackert dekorfönster, handgjort stående kakel importerat från USA, dubbelt tvättställ med två tvättfat, väggmonterade blandare, klassiska spegelskåp, vägghängd wc och inkaklat badkar.

Inredd källarvåning med gillestuga/allrum, sovrum med heltäckningsmatta, wc och dusch, samt rymlig tvättstuga med torktumlare och tvättmaskin. Allt detta omges av en vackert grönskande trädgård med mysig pergola, lekvänlig mjuk gräsmatta med bevarad berghäll samt utmärkta parkeringsmöjligheter i både carport och garage. Detta hus har verkligen det lilla extra, ett mycket attraktivt boende å ena sidan och samtidigt ett riktigt trivsamt hem där dess charm och karaktär möts i perfekt harmoni. Ett hem att längta till.


Varmt välkomna på visning!


Snättringe är ett lugnt, mycket populärt och barnvänligt område med flera förskolor, skolor, fina lekplatser, naturområden och badsjöar. Kommunikationerna är mycket goda med närmsta busshållsplats, Byggmästarvägen och busslinje 704 med anslutade pendeltåg, shopping och nöjen i Huddinge C åt ena hållet och Fruängen med tunnelbanans röda linje åt andra. Närmsta matbutik, Hemköp har öppet 07-22 alla dagar och på promenad- eller cykelavstånd ligger Stuvsta centrum med Ica, bank, apotek, vårdcentral och pendeltåg som tar dig in till Stockholm C på drygt 13 minuter. Med bil är avståndet in till Stockholm endast ca 10-15 minuter.

Vackra Huddinge kommun ha ett rikt föreningsliv och erbjuder ett stort antal friluftsaktiviteter året runt. I närområdet finns Källbrinks IP med friidrottsplan, fotbollsplaner, utegym, tennisbana och motionsslingor. Kommunen har ett flertal naturreservat att njuta av och på gång- och cykelavstånd från fastigheten ligger badsjöarna Långsjön och Gömmaren med Gömmarens naturreservat som har flera trevliga motionsspår och strövområden. Dessutom finns fisk i sjön för den som innehar fiskekort och under svampsäsongen finns goda chanser att fylla korgen.

Villadeklarerad

Det här huset är villadeklarerat och därmed besiktigat.

Läs mer
Slutpris 9 000 000 kr
Pris / kvm 66 667 kr
Boarea 135 kvm
Antal rum 7 rum
Biarea 125 kvm
Tomt 1 063 kvm
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här