Charlottenburgsvägen 28

Välplanerad & charmig mini tvåa i obelånad förening!

Såld Solna / Råsunda Solna kommun

- Obelånad förening
- Låg avgift
- Genomgående fiskbensparkett
- Gavellägenhet
- Högst upp i huset

Välkommen till denna ljusa och charmiga gaveltvåa belägen på våning 3 av 3 i gulputsad fastighet belägen på höjden av lugna Charlottenburgsvägen. Husets placering en bit upp från gatan gör att du bor högt och insynsskyddat med härlig vy över grönska. Lägenheten är välplanerad med vacker fiskbensparkett som förgyller golvet genomgående i lägenheten. Via hallen välkomnas du till lägenhetens samtliga rum, bland annat bostadens samlingsplats - vardagsrummet. Detta är ett stort och ljust rum tack vare fönster i två väderstreck, här finns flertalet möbleringsmöjligheter och plats finns för såväl soffgrupp som matbord. Från vardagsrummet når du den lummiga balkongen i högt läge. Balkongen bjuder in till mysiga bruncher i solen under sommarhalvåret och när solen försvinner välkomnas du och ditt sällskap ner till föreningens uteplats med grill.

- Obelånad förening
- Låg avgift
- Genomgående fiskbensparkett
- Gavellägenhet
- Högst upp i huset

Välkommen till denna ljusa och charmiga gaveltvåa belägen på våning 3 av 3 i gulputsad fastighet belägen på höjden av lugna Charlottenburgsvägen. Husets placering en bit upp från gatan gör att du bor högt och insynsskyddat med härlig vy över grönska. Lägenheten är välplanerad med vacker fiskbensparkett som förgyller golvet genomgående i lägenheten. Via hallen välkomnas du till lägenhetens samtliga rum, bland annat bostadens samlingsplats - vardagsrummet. Detta är ett stort och ljust rum tack vare fönster i två väderstreck, här finns flertalet möbleringsmöjligheter och plats finns för såväl soffgrupp som matbord. Från vardagsrummet når du den lummiga balkongen i högt läge. Balkongen bjuder in till mysiga bruncher i solen under sommarhalvåret och när solen försvinner välkomnas du och ditt sällskap ner till föreningens uteplats med grill. Intill vardagsrummet ligger det mysiga sovrummet och därefter det trevliga köket i ljusa färger. Köket renoverades 2016, är otroligt välplanerat med gott om förvaring i både över- och underskåp, det är luftigt med praktisk maskinell utrustning i form av gasspis, fläkt, kyl/frys samt bekvämligheten i en diskmaskin. I det vitkaklade badrummet finns duschväggar av glas, handdukstork, hörnskåp samt kommod med översittande spegel. I hallen finns flera garderober som bjuder på bra förvaring. Välkommen till en lägenhet att trivas i!

Råsunda är en av Stockholms vackraste stadsdelar och läget har en optimal kombination av både lugn och närhet till allt. Här bor man i Råsundas och Solnas mest eftertraktade läge invid motionsslingorna vid Råstasjön och Lötsjön, där vacker natur och riktigt fågelliv kan upplevas. Vintertid plogas en skridskoslinga upp på Råstasjön. För Er som söker större utmaning så erbjuder Ursviks motionsområde bra terräng- och skidspår. Det charmiga stråket, Råsundavägen och Filmstaden erbjuder all tänkbar service med ett brett utbud av restauranger, caféer, frisörer, köttbutik, småbutiker samt matbutiker. Råsunda har även en egen SF kvartersbiograf som visar det senaste från filmvärlden. I det absoluta närområdet till lägenheten finns bl.a. caféer, restauranger, matbutik och gym.

Shoppingsintresserade kan med några få minuters promenad nå Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingsdestination och öppnade nu under november 2015. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga. Till Solna centrum tar det endast 7 minuter att gå med stort utbud av butiker och service. Den som är fotbollsintresserad går till Friends Arena på några minuter.

Kommunikationerna är mycket goda. Solna station ligger med ca 3-4 minuters promenad bort. Här finns pendeltåg, tvärbana och bussar. Med pendeltåget tar du dig till Stockholms central på 8 minuter, och med buss 515 (som trafikerar längs Råsundavägen) tar du dig till Odenplan på ca 15 minuter. Tunnelbanan ligger 7 minuters promenad bort och den tar dig till T-centralen på 9 minuter, Fridhemsplan på 5 minuter eller Kista på 6 minuter.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 3 100 000 kr
Pris / kvm 80 519 kr
Boarea 38,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 1 967 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här