Stigfinnarvägen 6

Modern 2 rummare i familjevänligt område!

Till salu Segeltorp Huddinge kommun

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Stigfinnarvägen 6!

Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenheten och balkong i sydvästläge! Här bor ni i en modern 2:a med genomgående stilrena materialval.
Lägenheten erbjuder separat kök och vardagsrum. Stort vardagsrum som rymmer större soffgrupper och soffbord. Totalrenoverat kök med stora arbetsytor med bra förvaringsutrymmen och matplats för 4-6 personer. I hallen möts man av generösa ytor för avhängning av ytterkläder. Helkaklat badrum duschhörna, handfat med skåp för förvaring. Det finns även ett förråd i anslutning till hallen

Välkomna till denna fantastiska lägenhet på Stigfinnarvägen 6!

Denna lägenhet är utöver det vanliga! Fantastiska detaljer genom hela lägenheten och balkong i sydvästläge! Här bor ni i en modern 2:a med genomgående stilrena materialval.
Lägenheten erbjuder separat kök och vardagsrum. Stort vardagsrum som rymmer större soffgrupper och soffbord. Totalrenoverat kök med stora arbetsytor med bra förvaringsutrymmen och matplats för 4-6 personer. I hallen möts man av generösa ytor för avhängning av ytterkläder. Helkaklat badrum duschhörna, handfat med skåp för förvaring. Det finns även ett förråd i anslutning till hallen. På den rymliga balkongen ryms en loungesoffa eller bord och stolar samt växter, mysig belysning m.m.

Bor man här har man nära till allt. I direkt närhet ligger E4/E20 som smidigt och snabbt tar dig till Stockholm eller Södertälje. Väldigt goda kommunikationer inom den kommunala trafiken i området så som bussar ett stenkast bort och Sätra tunnelbana 10 minuters promenad. För den som vill ta sig till ett gym så finns det även ett gym i närheten (fitness world) cirka 700m bort.
I det barnvänliga området finns det många skolor inom 1 km räckhåll: Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan, Sätraskolan samt förskolor: Förskola Smista, Förskola Ängeln, Segeltorps Öppna Förskola och Förskolan Sätra AB. Lekplatsen Parkleken Kulan finns cirka 1 km från bostaden
Sätra vårdcentral och apotek ligger bara 10 minuters promenadavstånd bort.
Gillar man shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva och Skärholmen Centrum bara 5 min bort med bil. Trots närheten till motorväg och shopping är aldrig naturen långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat som erbjuder ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 47 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
3 836 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Årsredovisning 2022
Stadgar 2014

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här