Turebergsvägen 3

Välskött, generöst & välplanerat hem i trivsamma & attraktiva kvarter

Besiktigad

Såld Täby Ensta Täby kommun

Varmt välkomna till detta trivsamma nyrenoverade och välskötta hus beläget i populärt läge - bara att flytta in!

Huset har en totalyta om 161 kvm. Här erbjuds plats för den stora familjen då husets planlösning erbjuder 4 st bra sovrum, ett generöst kök med öppen planlösning till vardagsrum med öppen spis, ett separat allrum/vardagsrum, två bra badrum och gäst-wc, alla med golvvärme samt bastu. Huset erbjuder gott om förvaring i flera garderober och en rymlig tvättstuga. En generös tomt om 930 kvm ger plats för både gräsytor, uteplatser, planteringar och rabatter. En stor träaltan med flera öppningar skapar en förlängning mellan inne- och utemiljön. Stor infart med en elektriskt styrd grind som kan öppnas remote samt en carport som ger plats för bilarna. I carporten finns det framdraget två 3-fas-uttag för dig som har hybrid- eller elbil.

Varmt välkomna till detta trivsamma nyrenoverade och välskötta hus beläget i populärt läge - bara att flytta in!

Huset har en totalyta om 161 kvm. Här erbjuds plats för den stora familjen då husets planlösning erbjuder 4 st bra sovrum, ett generöst kök med öppen planlösning till vardagsrum med öppen spis, ett separat allrum/vardagsrum, två bra badrum och gäst-wc, alla med golvvärme samt bastu. Huset erbjuder gott om förvaring i flera garderober och en rymlig tvättstuga. En generös tomt om 930 kvm ger plats för både gräsytor, uteplatser, planteringar och rabatter. En stor träaltan med flera öppningar skapar en förlängning mellan inne- och utemiljön. Stor infart med en elektriskt styrd grind som kan öppnas remote samt en carport som ger plats för bilarna. I carporten finns det framdraget två 3-fas-uttag för dig som har hybrid- eller elbil. Bakom carporten finns ett uppvärmt och rymligt förråd.

Entréplanet erbjuder en ljus och generös hall med vackert golv med underliggande golvvärme. En välkomnande dörr med två stora fönsterpartier från golv till tak gör att ljuset flödar. Här finns plats för avhängning och förvaring i en stor garderob med skjutdörrar. Till vänster från hallen finns ett allrum/vardagsrum med golvvärme, perfekt för en avskild del med plats för både soffgrupp och annan trivselmöblering. Fönster i flera väderstreck skapar ett härligt ljusinsläpp och den generösa takhöjden förstärker känslan av rymd. Altandörr i allrummet leder ut till en separat uteplats. Genomgående vacker fiskbensparkett och fina ytskikt skapar en bra bas att inreda efter.

Vidare leder trappan till det stora vardagsrummet som ligger i öppen planlösning till köket. Här finns en öppen spis, som både ger värme under ruggiga höst- och vinterdagar men förhöjer även myskänslan. Strategiskt placerad för att njuta av både från köksdel och vardagsrumsdel. Här finns också en stilren och platsbyggd bokhylla längst med ena väggen. Altandörren ger direktåtkomst till husets baksida. Här återfinns den vackra fiskbensparketten och fina ytskikt. Både kök och vardagsrum har inbyggda högtalare i taket.

Modernt och stilfullt kök med all maskinell utrustning och bänkskivor i genomgående Carrera marmor. En stor köksö är hjärtat av köket och ger både extra arbetsyta och en plats att samlas vid. Det erbjuds utrymme för en stor matplats för hela familjen intill de stora fönsterpartierna som går att öppna upp mot husets stora altan. Dessa stora fönsterpartier skapar en förlängning till trädgården och en känsla som suddar ut gränsen mellan inne- och utemiljön. Altandörren leder er ut direkt till den stora altanen på husets baksida i bästa sydvästläge. Här finns plats för matgrupp, soffgrupp och grill. En smidig och stor pergola över altanen kan fällas ut för att både skapa solskydd/skugga en varm sommardag eller kunna nyttja längre in på säsongen tillsammans med flera infravärmare. Infravärmen har timer samt styrkan ställs in via app. Likaså styrs pergola/utetaket smidigt via fjärrkontroll eller via app. Pergolan går även att fälla ner i framkant för att skapa en bättre rumskänsla. I andra delen av den generösa altanen finns ett inbyggt utespa för vardagslyx, helt insynsskyddat.

Vidare i huset leder den moderna trappan, inrett med ett diskret glasräcke, er vidare till tre stora sovrum, alla bra i storleken. I anslutning till sovrummet finns ett av husets två badrum och här finns separat dusch, badkar, wc samt handfat. Ett stort fönster ger ett naturligt ljusinsläpp.

Nedre plan inrymmer det fjärde sovrummet, även detta bra i storleken för plats för både säng och arbetshörna. Garderober längst med ena väggen döljs bakom skjutdörrar. Här finns även husets andra rymliga badrum med dubbla duschar samt bastu. Huset erbjuder även en gäst-wc. Tvättstugan är generös i storleken och erbjuder både tvättmöjligheter med tvättmaskin och torktumlare samt gott om förvaring i skåp.

Husets belysning går att styra remote via app. De båda vindsutrymmen har fast golv att gå på och utgör över ca 95 kvm stort utrymme (enligt säljarens uppgift).

En unik möjlighet finns att även förvärva den obebyggda fastigheten/tomten innanför denna fastighet, Turebergsvägen 3A, om 802 kvm.

Här bor ni i ett populärt villaområde med närhet till allt man kan önska. Ensta är ett trivsamt område som ligger på gångavstånd till Täby Centrum. Dess närhet till både kommunikationer som Roslagsbanan samt bussar och fina grönområden har gjort området till ett mycket populärt område i Täby och inte minst bland barnfamiljer. Ensta Friluftsgård erbjuder ett upplyst elljusspår med omklädesrum, dusch och bastu. Här finns även Stolpaskogen som är Täbys största naturparksområde. Här kan du uppleva en varierad skogsmiljö. I utkanten av Stolpaskogen ligger Enstaleken, en lekplats som har inriktning mot rörelse och motion. Här finns även ett utegym.

På kort avstånd kommer även Täbys nya stora badhus nås, som beräknas öppna hösten 2022. Endast 3 km bort ligger Ängsholmsbadet och på andra sidan Rönningesjön finns Skavlötens Friluftsgård. I närheten av Friluftsgården ligger Rönninge by med djurpark och kaffestuga. På endast 15 min avstånd ligger flera golfbanor.

Flertalet förskolor i området bl.a. Visingelundsförskola, Enstaförskola, Ekorrens förskola samt flertalet vid Ellagård och Ellapark, skolor i närområdet är Byängsskolan årskurs F-9, Ellagårdsskolan årskurs F-5 och Enhagensskola årskurs 7-9 samt Brinkskolan F-6. För mer information om skolor och förskolor besök täby kommuns hemsida.

Matbutik Willys matvarubutik finns endast 700 m från huset. För fler mataffärer och restauranger ligger Täby Centrum på endast en kort promenads avstånd.

Här bor man med mycket goda kommunikationer med ca 100 m till busshållplatsen samt ca 2 min promenad till Roslagsbanan, station Ensta. Roslagsbanan tar dig till Stockholm Östra på endast 17 minuter. Som alternativ finns flera busslinjer och tunnelbana från Danderyds sjukhus.

Varmt välkomna på visning!

Villadeklarerad

Det här huset är villadeklarerat och därmed besiktigat.

Läs mer
Slutpris 10 500 000 kr
Pris / kvm 65 217 kr
Boarea 161 kvm
Antal rum 6 rum
Tomt 930 kvm
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Moa Lundgren

08-470 33 50 moa.lundgren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här