Förrådsgatan 18, 2 tr

En mycket trivsam tvåa med balkong i söder och ett suveränt läge endast 5 min från T-bana!

Såld Råsunda Solna kommun

- Balkong i söderläge!
- Gavellägenhet!
- Attraktivt område!
- Nära kommunikationer och restauranger.
- Bra planerad!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna tvåa, endast 5 min från Näckrosens T-bana, mitt i Råsunda! Lägenheten ligger i gavelläge med flertalet fönster vilket bidrar till gott om ljusinsläpp. I bostadens vardagsrum finner man utgången till den trevliga balkongen i söderläge, perfekt för alla soliga dagar. Här finns också plats för en större soffgrupp, och önskar man en trevlig matplats intill lägenhetens burspråk finns det plats för matsalsmöbel. Sovrummet är även det rymligt och välanpassat, med plats för dubbelsäng och övriga trivselmöbler, garderober eller byråar för den som önskar. Vidare in till köket finns här gott om arbetsytor och all maskinell utrustning man behöver. Köket rymmer även det ett matbord.

- Balkong i söderläge!
- Gavellägenhet!
- Attraktivt område!
- Nära kommunikationer och restauranger.
- Bra planerad!

Nu finns det möjlighet att förvärva denna tvåa, endast 5 min från Näckrosens T-bana, mitt i Råsunda! Lägenheten ligger i gavelläge med flertalet fönster vilket bidrar till gott om ljusinsläpp. I bostadens vardagsrum finner man utgången till den trevliga balkongen i söderläge, perfekt för alla soliga dagar. Här finns också plats för en större soffgrupp, och önskar man en trevlig matplats intill lägenhetens burspråk finns det plats för matsalsmöbel. Sovrummet är även det rymligt och välanpassat, med plats för dubbelsäng och övriga trivselmöbler, garderober eller byråar för den som önskar. Vidare in till köket finns här gott om arbetsytor och all maskinell utrustning man behöver. Köket rymmer även det ett matbord. Allt är mycket väldisponerat i allt från klädkammare till matplats i kök. Bostadens badrum är helkaklat. Varmt välkomna på visning!

I kvarteren runt bostaden finns det gott om välsorterade matbutiker, caféer, restauranger, bagerier och andra trevliga småbutiker. Området har också sin egen SF-biograf i anrika Filmstaden, där även den välkända restaurangen Regissörsvillan finns belägen. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av modebutiker och god service. I närområdet finns även flera gym, däribland Puls & Träning och SATS. För avkoppling i trevlig parkmiljö rekommenderas grönområdet runt Råstasjön som under vintertid även plogas och möjliggör skridskoåkning. Intill grannsjön Lötsjön finns även ett mysigt och välbesökt café, Gröna Stugan som är perfekt när man blir fika/lunchsugen. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, Hagaparken med Brunnsviken med flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer finns också på bekvämt avstånd. Ursviks motionsområde erbjuder ytterligare motionsslingor och vintertid prepareras populära längdskidspår. .

Solna är en kommun som växer så det knakar. På några minuters promenadavstånd når man Arenastaden där nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Läget invid Råsundavägen innebär utmärkta kommunikationer! Närmaste t-bana är Näckrosen (blå linje) ca 5 minuters promenad ifrån bostaden. Precis i närheten passerar flertalet busslinjer, bl.a. buss mot Solna centrum och 515 som går mellan Odenplan och Sundbyberg. Busstorget vid Solna Centrum erbjuder ytterligare busslinjer. Pendeltågstationen ligger ca. 10 minuter från bostaden (Solna Station samt Sundbybergs Station). Tvärbanan trafikerar sträckan mellan Alvik - Solna Station. För den bilburne kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20.

Varmt välkomna!

Slutpris 3 370 000 kr
Pris / kvm 70 502 kr
Boarea 47,8 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 127 kr
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Moa Lundgren

08-470 33 50 moa.lundgren@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här