Valborgsstigen 9

Ett utmärkt hus för stora familjen som bör upplevas likaväl inne som i trädgården!

Besiktigad

Såld Spånga Nälsta Stockholm kommun

En familjevilla att få omfamna, ett trevligt och centralt läge som har allt och lite till i älskvärda Nälsta. Mycket tilltalande och spännande planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Ett utmärkt hus för den stora familjen om en totalyta på 172 kvm. Villan erbjuder ett rymligt och stilrent renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter. Ett kök för stora middagar och trevliga tillställningar. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generöst och representativt vardagsrum med stort härligt fönsterparti.

En familjevilla att få omfamna, ett trevligt och centralt läge som har allt och lite till i älskvärda Nälsta. Mycket tilltalande och spännande planlösning med härliga ytor för socialt umgänge för nära och kära. Ett utmärkt hus för den stora familjen om en totalyta på 172 kvm. Villan erbjuder ett rymligt och stilrent renoverat kök med goda förvaringsmöjligheter. Ett kök för stora middagar och trevliga tillställningar. Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Generöst och representativt vardagsrum med stort härligt fönsterparti. Fyra sovrum varav ett som nyttjas till kontor och ett mysigt allrum med öppen spis. Badrum med badkar, relaxavdelning med bastu, dusch separat gästtoalett samt separat tvättstuga.

Den friköpta tomten har ett mysigt hörnläge , insynsskyddat och inramat med häckar och växter. Dessutom är trädgården plan och lättskött samt erbjuder flera äppelträd, flera plommonträd, päronträd, växter och vackra blommor. Finns rikligt med bärbuskar; hallon, björnbär, vinbär, krusbär, blåbär och ett litet jordgubbsland. På tomtens baksida växer sju stycken ståtliga ekar. Trädgården erbjuder dessutom flera uteplatser med bl.a. en stor trädäckad altan direkt utanför köket och även i access till vardagsrummet. Vidbyggt garage och uppfart med plats för flera bilar.

Trots annonserad boyta är det här ett hus för den stora familjen. Totalt sex rum och kök, plus ett sjunde som befinner sig mellan det greppbara och oförlösta. Måste ses! Nuvarande boyta på 172 kvm blir med små medel 206 kvm.

Mycket lämpligt för barnfamilj i olika åldrar. Villan är belägen i älskvärda Nälsta med ett trivsamt och barnvänligt villaområde där ni på kort avstånd finner flera omtyckta förskolor och grundskolor. Spånga Gymnasium som räknas som en av västra Stockholms mest populära gymnasieskolor ligger i närområdet. Nyrenoverade Nälstaskolan når man på tre minuters gångavstånd.

Centralt beläget och närhet till Spånga Torg och Spånga Station. Vid Spånga torg hittar ni både delikatessbutiker såsom Åsas Fisk och Dennis Kött & Charkuteri samt Spånga konditori med den tidigare årets bagare-vinnaren Gabriel Di Gredo. Från Spånga Station går det en rad busslinjer bl.a. mot Brommaplan, Kista, Sundbyberg samt pendeltåg med vilken ni kan ta er in till Odenplan på 10 minuter och T-Centralen på 12 minuter.

Det moderna Vällingby Centrum i närheten, har bra shopping, biograf, ett flertal butiker, caféer och restauranger och nås med en kortare bil- eller busstur. För barnen finns det gott om idrottsplatser i närområdet bl.a. Spånga IP samt de trevliga Nälsta- och Vällingbybaden och Mälaren med dess vackra omgivningar och fina promenadstråk.

Denna familjevilla bör upplevas!

Anticimex säljarförsäkrat

Ett tryggare och trivsammare boende.

Läs mer
Slutpris 7 700 000 kr
Pris / kvm 63 115 kr
Boarea 122 kvm
Antal rum 6 rum
Biarea 50 kvm
Tomt 1 058 kvm
Mäklare Vällingby/Hässelby/Nälsta

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här