Småbrukets backe 12

Nu saluförs denna 2rok om 55kvm med en soldränkt magisk uteplats!

Till salu Visättra Huddinge kommun

-Stor uteplats
-Bästa solläge
-Välplanerad planlösning
-Gott om förvaring
- Bra förening
- Nyproducerat 2019
- Sociala ytor

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet med uteplats i bästa solläge. Här möts man av en stilla atmosfär och känsla av att man vill bo länge. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stor uteplats som ligger i absoluta bästa sol läge, enbart fantasin sätter gränser på hur ni kan möblera denna uteplats. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övriga möbler. Exklusivt badrum med komfortvärme, tvättmaskin och dusch

-Stor uteplats
-Bästa solläge
-Välplanerad planlösning
-Gott om förvaring
- Bra förening
- Nyproducerat 2019
- Sociala ytor

Varmt välkommen till denna nyproducerade lägenhet med uteplats i bästa solläge. Här möts man av en stilla atmosfär och känsla av att man vill bo länge. Modern öppen planlösning med vardagsrum och kök. Goda förvaringsmöjligheter i platsbyggda garderober samt klädkammare. Stor uteplats som ligger i absoluta bästa sol läge, enbart fantasin sätter gränser på hur ni kan möblera denna uteplats. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och övriga möbler. Exklusivt badrum med komfortvärme, tvättmaskin och dusch. Stilfullt kök med fullmaskinpark med diskmaskin, spishäll, kombinerad kyl och frys. Stor matplats som rymmer upp till 6 personer.

Här får du ett behagligt boende med hissar, förråd, cykelparkering, och uteparkering för medlemmarna. I avgiften ingår värme, vatten, bredband, tv-paket genom Telia samt Ip-telefoni.

Med endast 10 minuters promenadavstånd har du Södertörns högskola, Karolinska institutet, Huddinge sjukhus och pendeltåg. Vid den nyrenoverade pendeltågsstationen finns ett gott utbud av service och restauranger, bl.a. Pressbyrån, Burger King och Espresso House. Intill stationen finns ICA Maxi, Lidl, sporthall (Flemingsbergshallen) samt gymmet Medfit, Stockholms största rehab- och träningscenter.

Flera förskolor och skolor finns i närheten. Du har även nära till Flemingsbergs naturreservat med elljusspår och vandringsleder samt Visättra IP(konstgräs), som även används som isbana under vintern. Bandy, hockey, skridskokälke, fotboll, motion- och skidspår, boulehall, frisbeegolfbana och ett utegym gör Visättra Sportcenter till en av Storstockholms största idrottsanläggningar.

Utvecklingen av området pågår för fullt och det byggs på flera platser samtidigt i Visättra/Flemingsberg. I Flemingsbergsdalen planeras det för bl.a. äldreboende, kontor och handel. Nytt resecentrum ska byggas vid Flemingsberg station. Hit planeras Spårväg syd, tvärbanan som ska knyta ihop Flemingsberg med Älvsjö via bland annat Glömsta, Masmo, Skärholmen, Kungens Kurva, Segeltorp och Fruängen.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 792 kr
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Dokument & information

Stadgar Brf Brygghuset
Årsredovisning 2021
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här