Bildhuggarvägen 21, BV Accepterat pris!

Välkommen till en smakfullt designad och luftig tvåa

Till salu Globen - Johanneshov Stockholm kommun

På attraktiva Bildhuggarvägen finns nu den unika chansen att förvärva en av områdets snyggaste tvåor. En fantastisk bostad med väl valda färg- och materialval. Lägenheten erbjuder ett renoverat, fullutrustat kök med snygga luckor och integrerade vitvaror. Vardagsrum och kök är lägenhetens hjärta och går i perfekt harmoni med en vacker öppen planlösning där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Köket har en genomgående hög materiell standard med väl valda ytskikt samt goda arbetsytor och diskret förvaring genom flertalet över- och underskåp. Stora härliga fönster i två väderstreck skapar ett generöst ljusflöde i hela bostaden. Rummet är lätt att möblera, både med soffgrupp och annat möblemang.

På attraktiva Bildhuggarvägen finns nu den unika chansen att förvärva en av områdets snyggaste tvåor. En fantastisk bostad med väl valda färg- och materialval. Lägenheten erbjuder ett renoverat, fullutrustat kök med snygga luckor och integrerade vitvaror. Vardagsrum och kök är lägenhetens hjärta och går i perfekt harmoni med en vacker öppen planlösning där trevliga middagar kan avnjutas med familj och vänner. Köket har en genomgående hög materiell standard med väl valda ytskikt samt goda arbetsytor och diskret förvaring genom flertalet över- och underskåp. Stora härliga fönster i två väderstreck skapar ett generöst ljusflöde i hela bostaden. Rummet är lätt att möblera, både med soffgrupp och annat möblemang. Avskilt från de sociala ytorna ligger lägenhetens sovrum. Detta rum är väl tilltaget med plats för dubbelsäng samt förvaring och dessutom ännu mer förvaringsmöjligheter finns genom flertalet garderober i anslutning till den inre hallen. Sist men inte minst, ett stambytt duschrum med behaglig komfortvärme.

Sammanfattningsvis ett drömboende med hög standard som passar utmärkt för både en och två personer. Den perfekta mixen av välplanerade kvadratmeter och ett modernt boende.

Varmt välkommen att på plats avnjuta ditt framtida boende!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 2 650 000 kr 54 082 kr/kvm
Boarea 49 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 879 kr
Notar Hammarby Sjöstad

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & Information

Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här