Mattvägen 5

Modern och välplanerad trea i med underbar stor balkong! Hiss i huset.

Såld 2022-01-20 Bromma - Riksby Stockholm kommun

Bekvämt med hiss i huset, hittar ni denna underbara 3:a med en mycket stor härlig balkong. Bostaden är genomgående i fint skick med ljusa väggar, ekparkett och stilrena materialval i både kök och badrum. Den väl tilltagna balkongen ligger i sydost med sol från morgon till tidig eftermiddag. Balkongen sträcker sig över flera rum och här ryms bord, stolar, solstol och växter samt grill. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sällskapsytor och det finns fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är bra planerat med gott om förvaring och goda arbetsytor. Badrummet är stort och utrustat med bl.a.

Bekvämt med hiss i huset, hittar ni denna underbara 3:a med en mycket stor härlig balkong. Bostaden är genomgående i fint skick med ljusa väggar, ekparkett och stilrena materialval i både kök och badrum. Den väl tilltagna balkongen ligger i sydost med sol från morgon till tidig eftermiddag. Balkongen sträcker sig över flera rum och här ryms bord, stolar, solstol och växter samt grill. Det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum vilket skapar goda sällskapsytor och det finns fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Köket är bra planerat med gott om förvaring och goda arbetsytor. Badrummet är stort och utrustat med bl.a. tvättmaskin, torktumlare och golvvärme. Två bra sovrum som är helt insynsskyddade, med flera garderober. Tillgång till förråd i källare. Varmt välkomna!

Riksby är ett av Brommas bästa bostadsområden alldeles invid Brommaplan. Mattvägen ligger inbäddat i grönska med lekplatser mellan de stilrena tegelhusen. Precis ovanför ligger det mysiga koloniområdet Iris. På andra sidan Kvarnbacksvägen ligger andra delen av Riksby. Där finns trevliga stenhus om tre våningar byggda på 40-talet, sida vid sida med grönområden och innergårdar som flätar samman hela området.

Fina strövområden finns kring Lillsjön och det charmiga koloniområdet Iris. Mitt i nedre Riksby finns en stor lekplats med både barnpool, gungställningar och rutschkana. Behagligt avstånd till Bromma Blocks där ni hittar flera shoppingbutiker, restauranger samt Stora Coop.

Det är en påtaglig småstadskänsla i Riksby, men ändå bara ett stenkast till Brommaplans service. Här finns egentligen allt man behöver i sin vardag med butiker, banker, mataffärer, gym, systembolag samt flertalet restauranger med en grym sushi i spetsen. Väldigt goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje mot city eller Hässelby. Bussar går mot Ekerö, Solna/Sundbyberg och Spånga station.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 4 810 000 kr
Pris / kvm 66 806 kr
Boarea 72 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 485 kr
Notar Bromma

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här