Hamngatan 3

Hamngatan 3

Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 495 000 kr
  • 2 Rum
  • 68 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad, möjlig 3:a med separat arbetsplats och sjöglimt till morgonkaffet - Bra förening!

Perfekt planerad 2:a (möjlig 3.a) med direkt närhet till vattnet - njut av morgonkaffet till den fina utsikten. Här är det generöst med välbalanserade utrymmen i en estetisk tilltalande miljö samtidigt som man inte tummat på bekvämligheten.

Sovrummet är rymligt och du får med enkelhet plats med dubbelsängen. Köket är ljust med mörk sten som bryter av i en stilren design. Här har du gott om förvaring och goda arbetsytor samtidigt som du också har plats för middagsbordet. Matsalsdelen övergår i vardagsrum i den semiöppna planlösningen och skapar en lättmöblerad yta som karakteriseras av stora fönsterpartier med fint ljusinsläpp.

Jobbar du hemifrån eller bara önskar dig en arbetsyta har du en perfekt separat arbetsdel utan att behöva inkräkta på köksbordet eller sovrummets harmoni. Badrummet går i ljusa och mörka toner med kaklade väggar och klinker på golv. På ena sidan har du en praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare och en arbetsbänk med skåp ovanför. På andra sidan har du ett lyxigt badkar - bara att tappa upp efter en lång arbetsdag.

Det här är en lägenhet för dig att växa i och anpassa efter dina behov - behövs ytterligare ett rum så finns lösningen även för det, prata med mäklaren så berättar hon mer. Du får en genomgående planlösningen med fönster i olika väderstreck i ett modernt och stilrent format. Här bor du perfekt planerat i Sundbybergs mest attraktiva område. Välkommen till ditt nya hem!

Kontakta mäklare Paola för mer information!

Paola Guerrero - Mäklare Järfälla

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

68 kvm

Avgift:

2 861 kr

Pris:

(51 397 kr/kvm) 3 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hamngatan 3 Sundbyberg

HitCounter