Tollare kaj 8

Stilren tvåa (disponeras idag som en trea) i populära Tollare!

Kommande försäljning Nacka Tollare Nacka kommun

Välkommen till denna nyproducerade och välplanerade tvåa i populära Tollare!
Bonovas bostadsprojekt, Brf Tollare Marina, ligger i skärgården med utsikt natur och vatten. Här förenas två världar; å ena sidan lugnet och närheten till natur och vatten å andra sidan är det aldrig långt till innerstadens puls.

Här erbjuds en mycket ljus och stilren tvåa som tack vare sin flexibla planlösning med lätthet kan disponeras som en trea. Genomgående ljusa materialval och ytskikt i kombination med ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck skapar ett mycket ljust och luftigt hem där det är lätt att känna sig hemma. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soff-del som trivselmöblering utan att det känns trångt. Härifrån når ni även lägenhetens rymliga balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Här finns gott om plats för såväl utemöblerna som odlingsprojekten och blir såklart en härlig utsiktsplats som ni kan njuta av större delen av året där inglasningen förlänger säsongen. I anslutning ligger det stilrena köket som bjuder på gott om plats för förvaring i både över-och underskåp bakom luckor i vitt och gott om arbetsyta

Välkommen till denna nyproducerade och välplanerade tvåa i populära Tollare!
Bonovas bostadsprojekt, Brf Tollare Marina, ligger i skärgården med utsikt natur och vatten. Här förenas två världar; å ena sidan lugnet och närheten till natur och vatten å andra sidan är det aldrig långt till innerstadens puls.

Här erbjuds en mycket ljus och stilren tvåa som tack vare sin flexibla planlösning med lätthet kan disponeras som en trea. Genomgående ljusa materialval och ytskikt i kombination med ett härligt ljusinsläpp från flera väderstreck skapar ett mycket ljust och luftigt hem där det är lätt att känna sig hemma. Här erbjuds ett rymligt vardagsrum med plats för såväl soff-del som trivselmöblering utan att det känns trångt. Härifrån når ni även lägenhetens rymliga balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet. Här finns gott om plats för såväl utemöblerna som odlingsprojekten och blir såklart en härlig utsiktsplats som ni kan njuta av större delen av året där inglasningen förlänger säsongen. I anslutning ligger det stilrena köket som bjuder på gott om plats för förvaring i både över-och underskåp bakom luckor i vitt och gott om arbetsyta. Full maskinell utrustning med kyl, frys, integrerad diskmaskin, infälld häll, ugn och mikro – den senare i bekväm arbetshöjd. Här finns även plats för större matbord med gott om sittplats för både familj och vänner. Tillsammans med vardagsrum skapas här en mycket social och trevlig yta och blir till ett rum man gärna stannar lite längre i.
I lägenhetens finns ett större sovrum med plats att inreda med såväl dubbelsäng som trivselmöblering. Väggarna går i sobra toner och på golv ligger parkett som sträcker sig vidare in i lägenhetens alla rum. Förvaring finns det gott om i garderober. I anslutning till vardagsrum ligger ytterligare en sovdel med plats för både säng som förvaring. Här sover man gott i lugna lägen.
Den möblerbara hallen bjuder på förvaring i stor garderobsvägg och gott om plats för avhängning. Klinkers på golv är både snyggt och praktiskt. Härifrån nås det helkaklade badrummet där kakel i vitt gör sig snyggt mot mörkare klinkersgolv. Här finns dusch med vikbara glasväggar, spegelskåp och tvättmaskin för ytterligare komfort.


Brf Tollare Marina är en stabil förening som äger marken. För medlemmarna erbjuds möjlighet att förvara barnvagn och cykel, möjlighet att hyra ett gästrum med 5 sovplatser och spjälsäng, en bastu med relaxavdelning, en solig takterrass med fantastisk utsikt och en festlokal med uteplats. Utöver detta finns flera terrasser och uteplatser med vackra planteringar och lekplatser med utsikt över havet – helt fria från biltrafik.

Här bor du fantastiskt rofyllt med endast några meter ner till kajen och dess badbrygga samt alldeles nära den mysiga promenaden över till Mårtens holme. Med det glittrande vattnet vid Lännerstasundet som närmsta granne finns här alla möjligheter till båtliv och sköna seglatser vidare ut i skärgården. För dig som hellre håller dig på land finns gott om strövområdet i naturreservat perfekt för både svampplockning som joggingturer och vacker strandpromenad längt vattnet.

I området finns det mesta i serviceväg med en mindre livsmedelsbutik när man snabbt behöver fylla på kylskåpet, gym och yogastudio. Här håller även en padelbana på att byggas! Intill kajen ligger bistron Restaurang bruket och den omåttligt populära glassbaren Kennys Gelato.

Kommunikationerna är goda med knytpunkten Slussen är beläget endast dryga 15 minuter bort och med busshållplats Tollare Torg som tas i bruk i augusti blir det inte många minuter att ta sig in till stan. För de som hellre tar vattenvägen går pendelbåten från Tollare kaj och vidare in mot City och för vänner med egen båt kan de lägga till vid gästplatserna alldeles nedanför lägenheten. Tack vare att Nacka växer så det knakar har även tunnelbana börjat byggas.

På Hedenströms väg ligger Johannes Petri Skola som tar emot barn från F-9. Skolan är en del av Pysslingens skolor och har i sin värdegrund i fokus på bemötande, respekt och arbetsglädje. Här finns även en förskola med plats för ca 150 barn i varierande åldrar. I höstas öppnades ytterligare en förskola med namnet Lilla Tollare.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris 3 950 000 kr 71 818 kr/kvm
Boarea 55 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift
2 853 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Ekonomiskplan-BrfTollareMarina
Stadgar Tollare Marina
Broschyr bonava tollare
Årsredovisning 2019
Energideklaration

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här