Ursviks allé 49, vån 6

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
Kommande bostad
  • 3 Rum
  • 76 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad trea högt upp med balkong - låg avgift!

Väldisponerad trea med två rymliga sovrum, ett arbetsvänligt kök, stilrent badrum samt balkong i fritt läge med gott om sol!
Lägenheten har fönster i två väderstreck som bidrar till ett härligt ljusinsläpp genom hela lägenheten. Här bor ni i en välmående förening med låg avgift samt balkong i söderläge med hiss hela vägen ner till garaget och källarförråden. Lägenheten har nya ytskikt - vita väggar och genomgående golv i ekparkett!

På central adress i växande Ursvik hittar ni ert nästa hem, nära såväl puls som grönska i form av både löp och fina skidspår. Gym, närbutik samt restaurang och frisör finns i området samt ett flertal förskolor och skolor. Här bor ni i den nya delen av det ständigt expansiva området Ursvik. Denna del av Ursvik karaktäriseras utav en välplanerad trädgårdsstad med ett varierat utbud av bebyggelse, skolor och butiker. Här bor man med ena foten i skogen, med närliggande grönområden och naturreservat samt parklekar, och med andra foten på väg till storstaden.

Förskolor och skolor i närheten (Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Noblaskolan, Älvkvarnsskolan, Forskarens förskola, Milots förskola, Granatäpplets förskola samt nyöppnade Kvarnkullens förskola)

I närheten av bostaden finns flertalet restauranger, minilivs, skönhetssalonger och gym. På andra sidan Enköpingsvägen ligger bland annat Willys, Hornbach, Systembolaget och Coop. SATS Ursvik finns i Ursviks entré. Strax utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Tvärbana, tunnelbana och pendeltåg nås även från Sundbybergs Centrum. Tvärbanan byggs i området och står klar 2022. Ursviks torg med bland annat restauranger, vårdcentral och tvärbana planeras att färdigställas 2022. Läs mer: https://ursvik.se/om-ursvik/ursviks-vastra-delar.

I närheten av lägenheten ligger också Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

Varmt välkommen på visning! Kontakta ansvarig mäklare för anmälan!

Roxana Sabouri - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

76 kvm

Avgift:

3 835 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Ursviks allé 49, vån 6 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter