Mjölnerbacken 32

Mjölnerbacken 32

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
1 895 000 kr
  • 2 Rum
  • 40 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad tvåa med balkong i bästa solläge, fantastisk utsikt!

Välkommen till denna stilrena och välplanerade tvåa högst upp i huset. Lägenheten har stora fönster vilket ger hela bostaden ett fantastiskt ljusinsläpp. Rummen är väl tilltagna och planlösningen är optimal. Bostaden erbjuder ett stilrent kök, med gott om plats i både under- och överskåp. Rymligt vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och matsalsbord. Från vardagsrummet nås bostadens höjdpunkt, balkongen. Balkongen är belägen med fri vy. Här kan ni njuta av många soltimmar tillsammans med vänner och familj. Från vardagsrummet nås bostadens sovrum med gott om förvaring i garderober längst hela väggen. Vidare finner ni ett badrum med kaklade väggar och en välbevarad våtrumsmatta.

Här bor ni i en stabil och välskött förening, Brf Mjölner 3. Föreningen är belägen på adresserna Mjölnerbacken 31–36. Föreningen har en övernattningslägenhet som hyrs ut till föreningens medlemmar.

Mjölnerbacken ligger ett stenkast från Rissne centrum som erbjuder alla bekvämligheter som kan tänkas behövas. Rissne Centrum erbjuder närbutiker, vårdcentral, restauranger och extremt bra kommunikation. Från Rissne Centrum nås Stockholm Central på ca 16 minuter, centrum erbjuder även ett flertal busslinjer. Tvärbanan planeras komma till Rissne centrum 2022 och dras vidare till Ursvik- Kista- Helenelund. Med ca 10 minuters promenad nås Ursviks populära motions- och friluftsområde med sina omtyckta leder och spår som är en del av populära igelbäckens naturreservat. Med ca 40 minuter nås både Råsta- och Lötsjön med sina fantastiska leder och promenadstråk. Vill ni bo i Sundbybergs grönaste stadsdel? Då är Mjölnerbacken något för er.

Varmt välkommen på visning!

Jessica Eklöf - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

40 kvm

Avgift:

2 063 kr

Visning:

Måndag 2/8 Kl. 17:30-18:10Tisdag 3/8 Kl. 11:30-12:00

Pris:

(47 375 kr/kvm) 1 895 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Film & Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mjölnerbacken 32 Rissne / Sundbyberg

HitCounter