Trubadurvägen 3

Oslagbar 2:a med balkong i attraktivt läge!

Kommande försäljning Solna Västra Skogen Solna kommun

Välkomna till denna fina välplanerade 2:a i innerstadsnära Västra skogen med endast ca 10 minuter in till city! Här bor ni nytt (byggår 2016) med genomgående moderna materialval. Lägenheten är ljus med många fönster och stor balkong. Lägenheten bjuder på ett socialt vardagsrum med öppen planlösning mot ljust och fint kök, ett stort sovrum, helkaklat badrum med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare. Trevlig grönskande innergård med sociala ytor och lekplats. I fastigheten finns bekvämligheter som hiss, källarförråd och relaxavdelning, med både pool och bastu! Föreningen har även en gemensam takterass med grillplats och lokal för uthyrning.

Här bor ni i ett spännande och växande område i gamla Ingentingskogen med närhet till både grönområden, shopping och kommunikationer. Trevliga promenadstråk nere vid Karlbergs strand och Pampas Marina, gång och cykelavstånd till Kungsholmen med bl.a.

trevliga Hornsbergs strand, och Torsplan/Vasastan. Ni har även promenadavstånd till Solna Centrum som erbjuder ett rikt utbud av service, butiker, restauranger m.m. samt Sveriges största shopping-galleria Mall of Scandinavia.

Från lägenheten har ni nära till både förskolor och skolor. Gym, café och restaurang finns i området. Endast ca 400 meter till T-bana Västra skogen som snabbt och smidigt tar er in till T-centralen på ca 7 minuter. Området trafikeras även av flertalet busslinjer.

Välkomna på visning!

Pris Ej angivet
Boarea 65 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 521 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här