Bennebolsgatan 38

Penthousefyra med fantastisk takhöjd och gavelläge

Såld 2022-01-21 Spånga - Solhem Stockholm kommun

Varmt välkomna till en riktigt häftig penthouse-fyra med bästa läge i området. Lägenheten ligger på gaveln högst upp i huset med en fantastisk takhöjd och fönster i tre väderstreck. Här möts ni av generösa sociala ytor och en balkong med fritt sydostläge. Innanför den välplanerade hallen finner ni det första av de tre sovrummen som har en walk-in-closet en suite. Sovrum nummer två används som master bedroom och har plats för för dubbelsäng och garderober om så önskas. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handdukstork. Fräscht kök med fönster i två vädersträck, side-by-side kyl/frys i rostfritt, diskmaskin och spis.

Varmt välkomna till en riktigt häftig penthouse-fyra med bästa läge i området. Lägenheten ligger på gaveln högst upp i huset med en fantastisk takhöjd och fönster i tre väderstreck. Här möts ni av generösa sociala ytor och en balkong med fritt sydostläge. Innanför den välplanerade hallen finner ni det första av de tre sovrummen som har en walk-in-closet en suite. Sovrum nummer två används som master bedroom och har plats för för dubbelsäng och garderober om så önskas. Badrummet är rymligt och utrustat med tvättmaskin, torktumlare, golvvärme och handdukstork. Fräscht kök med fönster i två vädersträck, side-by-side kyl/frys i rostfritt, diskmaskin och spis. Lägenheten öppnas sedan upp mot det fantastiska vardagsrummet med en mycket generös takhöjd och fönster nästan upp till takfoten, rummet upplevs som mycket ljust och trivsamt. Invid vardagsrummet ligger det tredje sovrummet som idag används som matsal och härifrån kommer ni ut på den trivsamma sydostvända balkongen.

Föreningen är mycket välskött och har en trivsam innergård med fruktträd och hela 55 parkeringsplatser och 19 carportplatser som kostar 300-500 kr/mån. En del av dessa är utrustade med laddstolpe. Föreningen äger marken och i nummer 34 finns en välutrustad tvättstuga. Fiber finns indraget i huset och ingår i avgiften. Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Åsas fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Grado. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 4 340 000 kr
Pris / kvm 42 136 kr
Boarea 103 kvm
Antal rum 4 rum
Avgift
6 028 kr
Notar Bromma

Extra kontaktperson

Emelie Schmidt

0708-67 70 17 emelie.schmidt@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här