Kavlevägen 113

2:a med stor balkong!

Till salu Kästa Huddinge kommun

Välkomna till denna bostad med radhus känsla!

Stor balkong med mycket sol!
Här kan ni njuta av en härlig lägenhet med allt ni behöver. Genomgående ljusa detaljer i hela lägenheten och stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Nytt golv genomgående i hela lägenheten samt ny målade väggar. Stort sovrum där man har plats för en stor säng, garderob samt kontorsplats. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum. Totalrenoverat kök med en modern design som utgör en känsla av exklusivitet, Köksluckorna är i grafitgrå kulör med rostfri maskinell utrustning samt matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är stort, luftigt och erbjuder gott om plats för stora soffgrupper & soffbord.

Välkomna till denna bostad med radhus känsla!

Stor balkong med mycket sol!
Här kan ni njuta av en härlig lägenhet med allt ni behöver. Genomgående ljusa detaljer i hela lägenheten och stora fönsterpartier som ger gott om ljusinsläpp. Nytt golv genomgående i hela lägenheten samt ny målade väggar. Stort sovrum där man har plats för en stor säng, garderob samt kontorsplats. Öppenplanlösning mellan kök och vardagsrum. Totalrenoverat kök med en modern design som utgör en känsla av exklusivitet, Köksluckorna är i grafitgrå kulör med rostfri maskinell utrustning samt matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är stort, luftigt och erbjuder gott om plats för stora soffgrupper & soffbord. I anslutning till vardagsrummet har man tillgång till den härliga balkongen i sydväst läge som är insynsskyddat. Klädkammaren är rymlig och praktiskt för förvaring. Helkaklat badrum med tvättpelare och badkar.

Här bor du i en stabil och familjär förening i ett lugnt och expansivt område med ett stenkast till goda kommunikationer, närservice, gym och allting som kan tänkas önskas. Kästa är idag ett populärt område och perfekt för familjen. Med bil tar det ca 15 minuter till stora shopping centrum som Kungens kurva, Skärholmen C eller Huddinge C som bara tar 5 minuter med bil. 15 minuters promenadavstånd till pendeltåg och ca 50 m till busshållsplatsen. Populära och nybyggda Kästaskolan ligger bara runt hörnet.

Aktuellt bud 2 100 000 kr
35 176 kr/kvm
Pris 1 995 000 kr 33 417 kr/kvm
Boarea 59,7 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 893 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Huddinge

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här