Gröndalsvägen 118, Vån 7/7

Gröndalsvägen 118, Vån 7/7

Gröndal / Ekensberg / Stockholm kommun
4 995 000 kr
  • 3 Rum
  • 84 kvm
Anmäl intresse

Högst upp i huset finner ni denna ljusa och välplanerade trea med social öppen planlösning, stilfull interiör med medvetna materialval och dubbla balkonger!

Bostaden är ytterst välplanerad och bjuder på två stora sovrum, sociala och öppna ytor i kök/vardagsrum, rymligt stambytt badrum och gott om förvaring i hall, vardera sovrum samt tillhörande förråd. Köket renoverades för bara några år sedan och bjuder på god förvaring bakom vita stilrena skåpsluckor med inbyggd lyxig kaffemaskin samt gott om arbetsyta på den massiva bänkskivan. Framför kökets ogenerade fönsterparti finns det gott om plats för ett större matbord. Tack vare den öppna planlösningen, de ljusa färgvalen och fönster i dubbla väderstreck skapas en härlig och luftig atmosfär.
Bostaden har dessutom TVÅ stycken stora möblerbara balkonger med härlig fm sol där du kan avnjuta många härliga stunder!

Föreningen är mycket välskött och solid och har planer på att stycka av tomten och sälja den avstyckade delen till ett byggbolag. Detta kommer i så fall innebära ett stort ekonomiskt tillskott för föreningen som kommer att fördelas mellan föreningens medlemmar. I dagsläget har föreningen en mycket låg belåning på endast ca 2.300 kr/kvm.

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 8 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Till Gröndals centrum, med rikligt utbud av service, restauranger etc, tar det även strax under 10 minuter att gå. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (endast 200 meter bort) och åka skridskor på vintern. I området finns även flera lekplatser för bus. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé, och runt husknuten går färjan som tar dig till bl.a. Mälarhöjdsbadet, Stadshuset och Drottningholm.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

84 kvm

Avgift:

4 249 kr

Visning:

Måndag 14/6 Kl. 18:40-19:10

Pris:

(59 464 kr/kvm) 4 995 000 kr

Aktuellt bud:

5 200 000 kr (61 905 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Gröndalsvägen 118, Vån 7/7 Gröndal / Ekensberg

HitCounter