Oskarslundsbacken 1, vån 5

Modern och ljus trerummare högt belägen i huset med en stor balkong precis intill Årstaviken!

Kommande försäljning Liljeholmskajen Stockholm kommun

Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och en stor balkong med morgon- och kvällssol. Bostaden präglas av fina materialval i sobra kulörer och ett vackert trägolv. Ett fullutrustat kök från Vedum som går i grått med påkostade vitvaror från Siemens såsom kyl och frys, infälld ugn och mikro, diskmaskin samt induktionshäll med fläkt ovan och avfallskvarn i diskhon. Här ryms även en matgrupp för cirka 6–8 personer invid fönstret. I en delvis öppen planlösning mot köket finner man det rymliga vardagsrummet med plats för en stor soffa med tillhörande möbler och en arbetsplats för den som önskar. Härifrån når man även den härliga balkongen som ligger högt belägen mot Fredsborgsgatan med några soltimmar på morgon och kväll. Vidare finns ett modernt och ljust badrum med en duschhörna bakom glasväggar, kommod med tvättställ och spegel ovan, wc samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens med en praktisk bänk och skåp rån Vedum ovan

Välkommen till en ljus och modern trerumslägenhet med genomgående ljusinsläpp och en stor balkong med morgon- och kvällssol. Bostaden präglas av fina materialval i sobra kulörer och ett vackert trägolv. Ett fullutrustat kök från Vedum som går i grått med påkostade vitvaror från Siemens såsom kyl och frys, infälld ugn och mikro, diskmaskin samt induktionshäll med fläkt ovan och avfallskvarn i diskhon. Här ryms även en matgrupp för cirka 6–8 personer invid fönstret. I en delvis öppen planlösning mot köket finner man det rymliga vardagsrummet med plats för en stor soffa med tillhörande möbler och en arbetsplats för den som önskar. Härifrån når man även den härliga balkongen som ligger högt belägen mot Fredsborgsgatan med några soltimmar på morgon och kväll. Vidare finns ett modernt och ljust badrum med en duschhörna bakom glasväggar, kommod med tvättställ och spegel ovan, wc samt tvättmaskin och torktumlare från Siemens med en praktisk bänk och skåp rån Vedum ovan. Bostaden erbjuder även två bra sovrum mot föreningens lugna innergård samt en rymlig klädkammare med Elfa-inredning. För ytterligare förvaring finns ett källarförråd om ca 4-5 kvm enligt uppgift från säljarna.

Brf Sjöviksbacken är en ny förening som förvärvade fastigheten 2018 och husen stod klara 2020. I föreningen finns ett stort garage, tvättstuga, styrelserum, förrådsutrymmen, källsortering, cykelrum, barnvagnsrum, städrum samt rullstolsförråd. Föreningen hyr även ut 6 lokaler till bl.a. Café/Bistro, restaurang, träningslokal samt en sjukgymnast i dagsläget vilket är en bra intäkt för föreningen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 80 kvm
Antal rum 3 rum
Avgift
4 428 kr
Mäklare Liljeholmen

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar
EkonomiskPlan_181025
Årsredovisning 2021

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här