Storgatan 56

Perfekt planerad gaveltvåa med balkong!

Kommande försäljning Solna Huvudsta Solna kommun

Varmt välkommen till denna fantastiskt rymliga tvåa i gavelläge, belägen i ett väldigt attraktivt område. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Disponeras med ett rymligt badrum, väl tilltaget vardagsrum, ett snyggt kök som ger utrymme för matplats, ett ordentligt sovrum samt mysig och lummig balkong i sydväst läge som är omgiven av grönska. I anslutning till hallen finns ett förråd som skänker goda förvaringsmöjligheter. Utrymmet går även att inreda som arbetsrum/barnrum om så önskas. Lägenheten har även ett tillhörande källarförråd!
Brf Pumpan 1 är en stabil och välskött förening.

På Storgatan 56 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På endast ca 50 m avstånd når ni tunnelbanan och Huvudsta centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Det tar 8 min till t-centralen och 4 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg. Med bil har ni nära till flera av de stora trafiklederna.

I området finns såväl förskolor som skolor. På kort gångavstånd når ni Huvudstafältet med rymliga utrymmen för picknick, lek, fotbollsplan och hundrastgård. Från porten finns en underbar allé ner till strandpromenaden vid Ulvsundasjön. Där finner Ni ridstall, badstrand och Solnas största tempererade utomhusbad med 50m bassäng, Pampas Marina, restauranger, seglarklubb, ridskola, 4H-gård och mycket mer. Till innerstan cyklar Ni på 15 min via strandpromenaden.

Shoppingsintresserade har även nära till Mall of Scandinavia som är Skandinaviens största shoppingdestination. Med sitt stora utbud av 250 butiker, konceptbutiker, restauranger, nöje och arkitektur är det något utöver det vanliga.

För Er som söker än mer shopping är det gångavstånd till Solna Centrum. Gallerian erbjuder stort utbud av butiker och många restauranger, apotek, bibliotek, vårdcentral samt annan service. Skytteholmsparken finns i närheten som erbjuder lek för barnen. Dessutom finns det goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg.

Hjärtligt välkommen till din nya bostad!

Pris Ej angivet
Boarea 62,5 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 962 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här