Armégatan 8

Fantastiskt läge och i mycket fint skick!

Till salu Solna / Västra Skogen Solna kommun

*ACCEPTERAT PRIS*

Varmt välkomna till denna yteffektiva 1:a perfekt belägen med närhet till Kungsholmen och Vasastan. Precis intill mycket vackra promenadstråk vid Mälaren och Pampas Marina. Med endast en kort promenad är du i Vasastan som erbjuder allt du önskar av shopping, caféer och trevliga restauranger eller mitt på Kungsholmen med Fridhemsplans stora utbud av service. Solna centrum ligger intill och där finns ett rikt utbud av butiker, restauranger och annan service. Precis utanför porten finns en välsorterad ICA, med T-bana är du inne i Stockholms city inom ca 7 minuter och här delar sig linjen, det finns också flertalet bussar som trafikerar längs gatan utanför. Kör du bil tar det inte mer än några minuter att köra över till Kungsholmen, Vasastan.
Ett genomgående fint skick med förvaring i flertalet garderober och ljusa fräscha ytskikt. Lägenheten har en bra disponering med ett välplanerat rum som rymmer bred säng, soffa och andra trivselmöbler.

Helkaklat badrum i ljusa färger med duschdel och förberett för tvättmaskin. Funktionellt kök med förvaring bakom vita luckor, arbetsbänk i trä och vitt kakel. Utrustat med spis, ugn, fläkt, kyl/frys och diskho. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Välskött hus som byggdes 1962-64. Föreningen är väldigt bra med 746 bostadsrätter, de äger marken. Det finns dessutom både parkeringsplatser och garage, gemensam tvättstuga, cykel- & barnvagnsförråd, lokal att låna, återvinningsrum, 54 lokaler samt trevlig gemensam trädgård.

Här bor du i lugna och mycket trevliga kvarter med direkt närhet till vackra Mälaren. Pampas Marina är ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet och fastigheten är placerad med kort gångavstånd till Mälaren, en perfekt kombination av bad och båtliv med badbryggor, parkområde och promenadstråk. I kvarteren finns det bra butiker, populära restauranger, caféer, bageri, service, shopping och träningscenter så som Fit 24, Puls och träning samt drivkraft och Mulbach. Stora parkområden breder ut sig i närheten av bostaden med en kort promenad till populära Karlberg, Huvudsta 4H-gård, Hufvudsta ridskola och Huvudstabadet.

Välkomna på visning!

Budgivning pågår
Pris 2 050 000 kr 80 392 kr/kvm
Boarea 25,5 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift 1 634 kr
Notarlånet i samarbete med Lånekoll
Mäklare Solna

Extra kontaktperson

Michaela Gustafsson

08-470 33 50 michaela.gustafsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här