Fridensborgsvägen 117

Modern och ljus 1,5:a med stor balkong

Såld 2022-06-03 Järvastaden Solna kommun

ACCEPTERAT PRIS!
Kontakta mäklaren för visning

Välkommen till denna mycket väldisponerade och moderna 1,5:a med en fantastisk balkong som vetter mot föreningens innergård och ger plats för trevliga balkongmöbler. Bostaden präglas av en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker bostaden rikligt med ljus. Inbjudande och ljus hall med garderob som leder er in i lägenheten. Vidare in i bostaden når ni bostadens påkostade kök med en öppen och social planlösning mot luftiga vardagsrummet. Full maskinell utrustning i köket bestående av integrerad diskmaskin, inbyggd mikro i rostfritt, inbyggd ugn i rostfritt, induktionshäll med köksfläkt ovan samt kyl/frys i rostfritt. Från köket når ni bostadens härliga och mycket rymliga balkong som bjuder på en trevlig utsikt mot innergården. Stilsäkert och ljust badrum med dusch, tvättmaskin samt handdukstork.

ACCEPTERAT PRIS!
Kontakta mäklaren för visning

Välkommen till denna mycket väldisponerade och moderna 1,5:a med en fantastisk balkong som vetter mot föreningens innergård och ger plats för trevliga balkongmöbler. Bostaden präglas av en social och öppen planlösning med stora fönsterpartier som skänker bostaden rikligt med ljus. Inbjudande och ljus hall med garderob som leder er in i lägenheten. Vidare in i bostaden når ni bostadens påkostade kök med en öppen och social planlösning mot luftiga vardagsrummet. Full maskinell utrustning i köket bestående av integrerad diskmaskin, inbyggd mikro i rostfritt, inbyggd ugn i rostfritt, induktionshäll med köksfläkt ovan samt kyl/frys i rostfritt. Från köket når ni bostadens härliga och mycket rymliga balkong som bjuder på en trevlig utsikt mot innergården. Stilsäkert och ljust badrum med dusch, tvättmaskin samt handdukstork. Ett bra sovrum med plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i rymlig klädkammare som ger plats för samtliga årets plagg. Bostaden erbjuder genomgående hög standard och stilrena materialval.

Till lägenheten hör ett förråd.

Bra kommunikationsmöjligheter med buss 540 som ansluter till både Ulriksdals pendeltågsstation (ca. 10-15 min promenad) samt Hallonbergens tunnelbanestation. Buss 505 som går till Solna centrum via Mall of Scandinavia och Arenastaden. Från Solna Centrum kan ni ta er vidare med bland annat tunnelbanan, pendeltåg, tvärbanan samt flertalet busslinjer.

I Järvastaden bor du direkt inpå naturen, bostadsområdet gränsar till Igelbäckens naturreservat och kulturmiljön Överjärva gård med café och djurhållning. Precis utanför bostaden finns Ica. När hela området står klart om ett par år kommer det att inrymma 12 000 invånare. Därmed blir Järvastaden Sveriges största nya stadsdel efter Hammarby Sjöstad. En kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön, en fågelsjö med fina promenad och joggingspår. Under vintern kan man åka skridskor på sjön och under sommaren är det trevligt med en picknick på de gräsområden som omringar sjön. För den som söker större utmaning ligger Ursviks motionsgård nära med elljusspår och "norra Stockholms bästa" skidspår på vintern.

Promenadavstånd till Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia. Arenastadens shoppingmall är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Välkomna till visning!

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Slutpris 2 312 000 kr
Pris / kvm 57 800 kr
Boarea 40 kvm
Antal rum 1,5 rum
Avgift
2 622 kr
Notar Solna

Extra kontaktperson

Nella Karlsson

08-470 33 50 nella.karlsson@notar.se

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Planlösning

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här